BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkOdeabank mobil bankacılığını da devreye soktu----

Odeabank mobil bankacılığını da devreye soktu

Odeabank mobil bankacılığını da devreye soktu
22 Şubat 2013 - 15:58 www.finansgundem.com

Odeabank, müşterilerinin kendilerini özel hissetmelerini sağlayan teknolojik çözümlerine mobil bankacılığı da ekledi

Bankacılık sektörünün yeni oyuncusu Odeabank, tüm şube ve hizmetlerinde sunduğu teknolojik altyapısıyla müştelerine kendilerini özel hissettirme iddiasını destekliyor.
Türkiye’de 15 yıl gibi uzun bir aradan sonra sıfırdan banka kurma izni alan Odeabank, şube ve hizmetlerinde geliştirdiği teknolojik altyapısıyla da sektörde adından sıkça söz ettiriyor.
Bankacılık sektörünün yeni oyuncusu Odeabank, www.odeabank.com.tr adresinden erişilebilen İnternet Şubesi, 444 8 444 İletişim Merkezi ve Odeabank ATM’lerinden sonra Mobil Bankacılık çözümü ile de müşterilerine kendilerini özel hissettiriyor. Odeabank müşterileri mobil cihazları üzerinden banka web adresine girerek istedikleri tüm bilgilere en hızlı şekilde ulaşabiliyorlar. m.odeabank.com.tr adresinden Mobil Bankacılığa giriş yapan Banka müşterileri ek kayıt gerektirmeden, İnternet Bankacılığı kullanıcı bilgileri ile OdeaCep Mobil Şube’ye girebiliyorlar. 
Odeabank, müşteri olunduğu anda sahip olunabilecek banka kartı ile kullanılabilecek İnternet Bankacılığı, tümü dokunmatik ve TL-USD-EUR para yatırma ve çekme imkanı sunan ATM’ler ve İletişim Merkezi üzerinden görüntülü konuşma hizmetine kadar teknolojinin son gelişmelerini ürün ve hizmetlerinde kullanıyor.
Teknolojik altyapıyla daha hızlı ve daha verimli iş süreci...
Gerek çalışanlara rahat bir iş ortamı sunabilmek gerekse müşterilere daha hızlı ve verimli hizmet vermek için kurulan altyapıda sistemler hız ve verim için dokunmatik, kablosuz ve entegre sistemler kullanılıyor. Müşterilerin iş süreçlerinin daha hızlı ve verimli tamamlanması için tüm şubelerin birbiriyle ve merkez yönetimle görüşebildiği video konferans altyapısı, mekandan bağımsız mobil cihazlarla sesli ve görüntüşü görüşme sağlayan tümleşik iletişim altyapısı, PC’den televizyon izlenebilmesini sağlayan IPTV altyapısı, mobil telefon ve tabletlerden toplantı alanlarına kablosuz görüntü aktarımı, yazıcılardan kablosuz olarak bağlanarak çıktı alma imkanı, toplantı odaları otomasyon sistemi, dokunmatik ekran ve tabletler ile kağıtsız, çevre dostu Yönetim Kurulu Odası ve online ajanda entegrasyonuyla çalışma sürelerindeki gereksiz prosedürlerin de yaşanmamasını sağlıyor.  Ayrıca, Odeabank’ın çalışanlarına özel kurum içi portali de yine dokunmatik ekran uyumuna sahip.   
Şube vitrinlerinde dokunmatik ekranlar...
Şube vitrinlerinde bulunan ve bankacılıkla ilgili bilgi almak isteyen herkesin kullanabileceği dokunmatik ekranlarıyla rakiplerinden oldukça farklı bir hizmet sunan Odeabank, örnek fiyatlama tablolarından mevcut kampanyalarına kadar birçok hizmeti müşterilerine multimedya desteğiyle sunuyor. Öte yandan hizmetlerle ilgili bilgi almak isteyen Odeabank müşterileri 7/24 444 8 444 İletişim Merkezi ile sesli ve görüntülü görüşme imkanına da sahip.
Bekleme alanlarında son teknolojik uygulamalar...
Şubelerindeki bekleme alanlarını da müşterilerinin en rahat hissedeceği şekilde tasarlayan Odeabank, misafirlerinin şube içerisinde geçirdikleri zamanı verimli ve zevkli hale getirebilmek için üzerinde interaktif uygulamaların ve oyunların çalıştığı dokunmatik masaların yanı sıra bilgi almak için kullanabilen tablet cihazları da kullanıma sunuyor. Odeabank, sadece sıra numarası ve tanıtımlarla sınırlı olmayan, piyasa bilgileri ve gündemdeki haberlerin gösterildiği bilgilendirme ekranları, zorunlu dokümanların yer aldığı elektronik afiş ekranları ve kablosuz internet erişimiyle de sektörde ilkleri gerçekleştiriyor.
Daha verimli ve güvenli çalışma ortamı...
Odeabank müşterileri kadar personelinin de kendisini özel hissedeceği teknolojilere sahip. Banka içinde görüntülü konuşan Odebank çalışanları, otomatik para sayma ve kabul sistemleri ile de gişe yetkililerinin yüzde 40’a varan oranda daha verimli ve güvenli çalışmasına imkan veriyor.
Kağıt kullanımını en aza indiren bankacılık...
Tüm hizmetlerin en ince detay ve incelikle düşünüldüğü Odeabank şubeleri aynı zamanda çevreci yaklaşımıyla da rakiplerinden sıyrılıyor. Şubelerinde imza alınması zorunlu evraklar dışında kağıt kullanılmayan Odeabank, ofis ortamlarında da performans ve skor kartlarının görüntülenebildiği ve ilgili data üzerinden analizlerin yapılabildiği iş zekası uygulamalarıyla gerçek anlamda kağıtsız ve çevre dostu iş süreçlerine sahip.
Odeabank şubelerinin gerek teknoloji gerekse insan kaynağı açısından en iyi servisi sunmak üzere yapılandırıldığını belirten Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, “Şubelerimizde, müşterilerimizin içeriye girdiği andan itibaren yaşadıkları yolculuğu en ince detayına kadar düşünerek, onların en iyi şekilde hizmet almalarını sağlayacak teknik donanımı ve servis alanını kurmaya çalıştık. Yatırımlarımızın şimdiden meyve almaya başlaması hepimizi çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)