BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkOdeabank kredi kartıyla geliyor----

Odeabank kredi kartıyla geliyor

Odeabank kredi kartıyla geliyor
28 Mayıs 2013 - 16:09 www.finansgundem.com

Odeabank, CordisNetwork’ten bankacılık kartlı ödeme sistemleri operasyonu hizmeti almaya hazırlanıyor

2017’de büyükler liginde olmayı hedefleyen Odeabank, CordisNetwork’ten bankacılık kartlı ödeme sistemleri operasyonu hizmeti almaya hazırlanıyor. Cardtek Group performans ve işlevsellik alanındaki ileri teknoloji ürün ve hizmetlerini üst seviyeye taşıyan grup şirketlerleriyle hizmet çeşitliliğini uluslararası pazarda  artırmaya devam ediyor. 15 yıl aradan sonra BDDK’dan sıfırdan banka kurma iznini alan ve kuruluşundan bu yana 11 şube, 7.450 müşteri sayısı ve 7,8 milyar TL aktif bilanço büyüklüğüne ulaşan Odeabank, 2017’de büyükler liginde olmayı hedefliyor. Odeabank ve CordisNetwork arasında yeni gerçekleştirilen anlaşmaya göre CordisNetwork, bankacılık kartlı ödeme sistemleri operasyonunda Odeabank’a hizmet sağlayıcı kuruluş olarak destek verecek. CordisNetwork, yakın dönemde Cardtek Group’un ödeme sistemlerinin tamamını destekleyen ürün ve çözümlerini operasyonel dış kaynak kullanımı yöntemiyle diğer banka ve şirketlere de sunmaya hazırlanıyor. 
Projeyle birlikte CordisNetwork’ün deneyimli ve konusunda uzman personelinin tüm bilgi birikimini Odeabank müşterilerinin hizmetine sunulacağını belirten CardtekGroup Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Akgün, Odeabank’a ana bankacılık paketi ve diğer alt modülleri ile entegrasyon sağladıklarını söyledi. Akgün sözlerini şöyle sürdürdü: “CordisNetwork olarak ürün ve çözümlerimizi operasyonel dış kaynak kullanımı yöntemiyle Banka ve şirketlere sunacağız. Böylece hizmet alan kurumlar operasyon giderlerini en düşük maliyet ve en yüksek kalitede elde ederken pazarlama karmasının 4P’si olan ürün, promosyon, fiyat ve lokasyona yoğunlaşabilme ve rekabette daha avantajlı bir konuma gelebilme şansına sahip olabilecekler.  Odeabank müşterileri de bu avantajdan öncelikle faydalanmış olacaklar. Tüm bunlara ek olarak Cardtek Group ürün ailesinin bankacılık yazılımları, CordisNetwork’ün  parametrik ve modüler altyapısı ile sadece ihtiyaç duyulan ya da hedeflenen ürünlere ilişkin hizmet alınabilmesine olanak sağlayacak.”
Odebank Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Küçük ise bankanın kuruluş sürecinde özellikle bireysel ve ticari segmentteki müşterilerininin karşısına diğer bankacılık ürünlerinde olduğu gibi kredi kartlarında da rekabetçi servisler ile çıkmak istediklerini söyledi. Tayfun Küçük sözlerine şöyle devam etti: “ Bireysel bankacılıktaki hedeflerimiz doğrultusunda kredi kartları bizim için önemli faaliyet alanlarından biri olarak yer aldı. Hızlı ve kapsamlı bir değerlendirmeden sonra Cardtek Group’un temel bankacılık sistemimizle de entegre olan OCEAN sisteminde karar kıldık. 4 ay gibi kısa bir sürede kredi kartı sistemimizi ayağa kaldırıp sertifikasyonlarımızı tamamlayıp pilot kullanıma başladık. Piyasanın güçlü markalarından biri ile program ortaklığı anlaşmamızı yaptık ve buna paralel olarak sistemlerinizi entegre çalışır hale getirme konusunda son aşamaya geldik. Kart geliştirimlerimizin yanısıra kart operasyonları konusunda da Cardtek Group bünyesinde yer alan CordisNetwork şirketinden destek alıyoruz. Kurduğumuz iş birliğini kart alanında yeni ve öncü teknolojilerin ülkemize getirilmesi ve piyasaya uyarlanması ile büyütecek  ve örnek servis uygulamaları ile piyasada aktif rol alacak bir banka olacağız.”
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Barkın Paker29 Mayıs 2013 15:23

    Şu anki dönemde güçlü kart markaları ile çalışılması neredeyse bir zorunluluk halinde. Bonustan çok Maximum ve World gibi oluşumlara girerlerse girecekleri ortaklık içerisinde daha çok önem kazanacaklardır. Bonus o kadar kalabalık ki Burgan Bank, Abank gibi bankaların neredeyse önemi yok.