BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkOdeabank fonlarını satıyor----

Odeabank fonlarını satıyor

Odeabank fonlarını satıyor
02 Nisan 2013 - 12:15 www.finansgundem.com

Odeabank, fonları satmak üzere İş Portföy, Ak Portföy, Finans Portföy ve TEB Portföy ile anlaşma yaptı

Odeabank, Türkiye'de şu an yönetilen 400'ün üzerinde yatırım fonunu 20 ayrı kritere göre analiz ederek değerlendirdiği fonları satmak üzere  İş Portföy, Ak Portföy, Finans Portföy ve TEB Portföy ile anlaşma yaptı.
Odeabank, bu yeni hizmetini, işbirliği gerçekleştirilen portföy yönetimi şirketlerinin genel müdürleri ile birlikte düzenlenen basın toplantısında tanıttı. Ürünlerinden şubelerine kadar her alanda müşterilerinin kendilerini özel hissedecekleri bankacılık anlayışıyla hareket eden Odeabank, yatırım bankacılığındaki yeni hizmetinde ilk etapta 4 büyük kurumun 9 fonunu müşterilerine sunuyor. Türkiye'de yatırım bankacılığında da müşterilerine kendilerini özel hissettirecek bir uygulamaya imza atan Odeabank "Yatırım Fonu Dağıtım Kanalı" ile Varlık Yönetimi'nde sektörde lider olmaya aday.
"Amacımız global ve yerel yatırım dünyasındaki yenilikleri Türk yatırımcısına en hızlı şekilde sunmak"...
Düzenlenen basın toplantısında konuşan Odeabank Bireysel Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu,  "Biz bu yola çıkarken Türkiye'deki bireysel yatırımcıların ihtiyaçlarını en doğru şekilde tespit etmeye çalıştık. Çalışmalarımız sonucunda elde ettiğimiz ürünleri müşterilerimize sunarak farkımızı ortaya koyduk. Bu stratejimiz doğrultusunda, yakın vadedeki piyasa beklentilerini de göz önüne alarak müşterilerimiz için en etkin yatırım hizmetini oluşturmak üzere 'yatırım fonu dağıtım kanalı' kurduk" dedi.
Muratoğlu sözlerine şöyle devam etti  "İlk etapta, belirlediğimiz bu 4 büyük kurumun yöneticileriyle değerlendirme yaparak, yönettikleri 100'den fazla fondan 9 tanesini müşterilerimize sunmaya karar verdik. Amacımız global ve yerel yatırım dünyasında çıkan yenilikleri de Türk yatırımcısına en hızlı şekilde sunmak. Bu noktada müşterilerimizin taleplerine ve değişen yatırım piyasalarına göre özel yeni fonlar kurarak yatırım araçlarımızı çeşitlendirebiliriz."
Tek kanaldan seçme imkanı...
Cem Muratoğlu, sundukları bu hizmetin 3 ana nokta sayesinde farklılaştığına vurgu yaptı: "Fon sepetimiz ile müşterilerimize çok sayıda kurumun fonlarını tek kanaldan seçme imkanı sunuyoruz. Bunu yaparken fonları müşterilerimizin risk ve getiri beklentilerine uygun olarak sınıflandırıyoruz. Önemli hususlardan bir tanesi de listemizdeki fonları, yatırım stratejilerimize ve piyasa öngörülerimize uygun bir şekilde dinamik olarak yeniliyor olmamız."
 "Yenilikçi yaklaşımımızla 5 ayda 4 milyar TL'nin üzerinde bireysel müşteri varlığına ulaştık"
İlk şube açılışından bugüne sadece 5 ay geçmiş olmasına rağmen  4 bine yakın üst segment bireysel müşteriye hesap açtıklarını ve 4 Milyar TL'nin üzerinde bireysel müşteri varlığına ulaştıklarını ifade eden Muratoğlu, gerek hızla büyüyen yatırımcı müşteri portföyü gerekse tecrübeli ve lisanslı müşteri temsilcileri sayesinde, müşterilerine başarılı fonlarını ulaştıracak önemli bir kanal sağlayacaklarına inandıklarını söyleyerek, bu projeye sağladıkları katma değerden dolayı Ak Portföy, Finans Portföy, İş Portföy ve TEB Portföy Yönetimi şirketlerine teşekkür etti. 
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)