BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan Demirören hayatını kaybetti----

Erdoğan Demirören hayatını kaybetti

Erdoğan Demirören hayatını kaybetti
08 Haziran 2018 - 10:35 www.finansgundem.com

Bir süredir solunum yetersizliği nedeniyle tedavi gören ünlü iş adamı ve medya patronu Erdoğan Demirören vefat etti

Sanayici ve medya patronu Erdoğan Demirören 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Borsagundem.com'un ulaştığı kaynaklar vefat haberini doğruladı.

Erdoğan Demirören dün Hürriyet Gazetecilik'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilmişti. Demirören Grubu'nun sahibi olduğu medya şirketleri arasında borsada işlem gören Hürriyet Gazetecilik ve Doğan Gazetecilik de bulunuyor.

Demirören Florance Nightingale Hastanesi'nde tedavi oluyordu. Ciğerlerinde su toplandığı belirtilen Demirören’in sağlık durumunun iki gün önce ağırlaştığı öğrenildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Florence Nightingale Hastanesi Başhekimi Özgür Şamilgil Erdoğan Demirören’in bugün hayatını kaybettiğini açıkladı.

Şamilgil şunları söyledi:

"Değerli basın mensupları burada size acı haberi vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. İşinsanı Erdoğan Demirören bugün 11:53 itibariyle aramızdan ayrılmıştır. Bir süredir solunum yetersizliği nedeniyle tedavi altında olan sayın Erdoğan, ailesinin yakın ilgi ve alakası hastanemizin personelinin yoğun çabalarıyla bugüne kadar ızdırap çekmeden yaşamını sürdürmüştür. Bugün itibariyle tüm ülkemize, yakınlarına, baş sağlığı diliyoruz.

31 mayıs 2018 itibariyle hastanemiz yoğun bakımına kendisi alınmıştır. Solunum yetersizlik nedeniyle tıbbi destek ve tedavisi sürdürülmüştür."

MELTEM DEMİRÖREN OKTAY: ACIMIZ BÜYÜK

Erdoğan Demirören’in kızı Meltem Demirören Oktay, hastane önünde gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. “Acımız büyük” diyen Meltem Demirören Oktay, “Hepimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın” diye konuştu.

BİLGİN DEMİRÖREN: BÜYÜK BİR ADAMI KAYBETTİK

Hayatını kaybeden ünlü işadamı Erdoğan Demirören'in kardeşi Bilgin Demirören, "Büyük bir adamı kaybettik" dedi.

CENAZE PAZAR GÜNÜ FATİH CAMİ’NDE

Ağabeyini ölmeden 1 dakika önce gördüğünü anlatan Bilgin Demirören, Erdoğan Demirören'in cenazesinin pazar günü Fatih Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceğini söyledi.

AYDIN DOĞAN: 50 YILLIK ARKADAŞIM

Milliyet ve Vatan gazetelerinin ardından sahibi olduğu Hürriyet Gazetesi ve televizyonları da geçtiğimiz ay Demirören Grubu'na satan ünlü medya patronu Aydın Doğan, Erdoğan Demirören’in ardından şunları söyledi:

"50 yıllık arkadaşım, iş dünyamızın değerli ismi Erdoğan Demirören’in elim vefatını teessürle öğrendim. 40 yıllık iş arkadaşlığımız da bulunan Erdoğan Demirören’e Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Sevgili eşi Tülin, evlatları Yıldırım, Meltem ve Tayfun ile tüm ailesinin ve Demirören camiasının acısını paylaşır, sabır, metanet ve başsağlığı dileklerimi sunarım."

TORUNU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Erdoğan Demirören'in vefatının ardından hastaneye gelen torunu Yelda Demirören gözyaşlarını tutamadı.

İş dünyasından Demirören ailesine taziye mesajı

 

ERDOĞAN DEMİRÖREN KİMDİR?

28 Ağustos 1938 tarihinde dünyaya gelen Erdoğan Demirören aslen İnegöllüdür. Türk sanayici ve iş adamı olan Erdoğan Demirören Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Demirören Holding, LPG sektöründe çok sayıda şirketin sahibidir. Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz gibi markalarla bu sektörde Türkiye'nin en büyük grupları arasında bulunuyor.

Özel Ata Lisesi'nin de sahibidir. Oğlu Yıldırım Demirören ise Beşiktaş Kulübü'nün eski Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanıdır.

Cumhurbaşkanı'ndan Erdoğan Demirören'in vefatı sonrası taziye mesajı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)