BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖcalan yarın kiminle görüşecek----

Öcalan yarın kiminle görüşecek

Öcalan yarın kiminle görüşecek
28 Temmuz 2013 - 10:46 www.finansgundem.com

İmralı mahkumuna sürpriz ziyaret... İkili uzun bir aradan sonra ilk kez açık görüşte buluşacak

İmralı Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde ağırlıştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Abdullah Öcalan, yarın kız kardeşi Fatma Öcalan ile açık görüşme yapacak.
Bursa Cumhuriyet Savcılığı, İmralı'ya gitmek için başvuran Öcalan'ın dayısı Süleyman Arslan ve dayısının oğlu Mehmet Arslan'ın gitmelerine izin vermemişti.
Kenya'da 15 Şubat 1999 tarihinde yakalandıktan sonra getirildiği İmralı Adası'nda idam cezasına çarptırılan, ancak idamın kaldırılmasının ardından bu cezası ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Abdullah Öcalan, yarın kız kardeşi Fatma Öcalan ile uzun bir aradan sonra görüşecek. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, yaklaşık 10 gün önce yeğeni Abdullah Öcalan ile görüşmek için başvuran dayısı Süleyman Arslan ile dayısının oğlu Mehmet Arslan'ın İmralı'ya gitmeleri için yaptıkları başvuruya izin vermedi.
Abdullah Öcalan'ın savunmasını üstlenen avukatlardan Rezan Karaca, Fatma Öcalan ile birlikte İmralı'ya, aynı cezaevinde kalan Şeyhmuz Poyraz'ın kardeşi Felek Cızlamaz ile Cumalı Karsu'nun vasisi Pervin Oduncu'nun da gideceğini açıkladı.
Abdullah Öcalan ve diğer mahkumlar, hava koşullarının uygun olması halinde, her ayın ikinci ve dördüncü pazartesi günleri yakınları ile açık görüş yapabiliyor. Öcalan son olarak kardeşi Mehmet Öcalan ile geçtiğimiz 1 Temmuz günü bir araya gelmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)