BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama'nın özel temsilcisinden Türkiye açıklaması----

Obama'nın özel temsilcisinden Türkiye açıklaması

Obama'nın özel temsilcisinden Türkiye açıklaması
29 Kasım 2016 - 02:13 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Obama'nın DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi McGurk, "Türkiye DEAŞ'ın bu 98 kilometrelik bölgeden temizlenmesi için başarılı bir şekilde operasyonlara öncülük yaptı" dedi

ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, geçtiğimiz aylarda terör örgütü üyeleri için merkez haline gelen Münbiç'in DEAŞ’tan kurtarıldığını belirterek, "Türkiye DEAŞ’ın bu 98 kilometrelik bölgeden temizlenmesi için başarılı bir şekilde operasyonlara öncülük yaptı" ifadesini kullandı.

McGurk, DEAŞ’a karşı kurulan koalisyona üye 68 ülkenin temsilcilerinin ABD Dışişleri Bakanlığında bir araya geldiği toplantıda konuşma yaptı. Bakanlık, görüşmeye ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Açıklamada, MCGurk'un, koalisyon üyelerine DEAŞ’a karşı yapılan operasyonlar hakkında bilgi verdiği, DEAŞ'ın çevre ülkelerin sınırlarını kullanmada büyük ölçüde düşüş olduğunu söylediği belirtildi.

Türkiye’nin Suriye sınırındaki 98 kilometrelik bölgede yaptığı operasyonlardan övgüyle bahseden McGurk, "Geçtiğimiz aylarda terör örgütü üyeleri için merkez haline gelen Münbiç, DEAŞ’tan kurtarıldı. Türkiye DEAŞ’ın bu 98 kilometrelik bölgeden temizlenmesi için başarılı bir şekilde operasyonlara öncülük yaptı." değerlendirmesinde bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)