BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama'nın özel ekibi Gülen için Türkiye'ye geliyor----

Obama'nın özel ekibi Gülen için Türkiye'ye geliyor

Obama'nın özel ekibi Gülen için Türkiye'ye geliyor
20 Ağustos 2016 - 10:26 www.finansgundem.com

Özel ekip ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın 24 Ağustos'taki Ankara ziyaretinden önce Türk yetkililerle iadeyi görüşmek için masaya oturacak.

ABD Adalet Bakanlığı, önümüzdeki günlerde Pensilvanya'da ikamet eden FETÖ lideriFethullah Gülen'in iadesi için çalışacak bir grup yetkilinin Türkiye'ye geleceğini açıkladı.

ABD Başkanı Barack Obama'nın ismi açıklanmayan bir yetkilisi tarafından Bloomberg televizyonuna verilen bilgiye göre, Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın 24 Ağustos tarihinde gerçekleşecek Ankara ziyaretinden önce, ekip Türk yetkililerle iade talebini görüşecek.

ABD Dışişleri Bakanlığı'na bağlı ekip, Türk yetkililerle yaptıkları müzakerelerde Gülen'in darbe girişimindeki rolüne dair somut kanıtlar arayacak. Özellikle darbe girişimi öncesinde Gülen'in aktivitelerine dair bir rapor hazırlanacak.

Obama'nın ekibi Türkiye'ye göndermesi, Gülen'in iadesi talebine önem verildiği ve ciddiye alındığının bir göstergesi olarak yorumlandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)