BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama: "Hazır olun" dedi----

Obama: "Hazır olun" dedi

Obama: Hazır olun dedi
11 Nisan 2014 - 18:12 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in mektubu, ABD Başkanı Barack Obama'yı küplere bindirdi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ödenmemişdoğalgaz borçları nedeniyle Moskova'nın Ukrayna'yadoğalgaz akışını kesebileceğini ve böyle bir durumun,Avrupa'nın Ukrayna üzerinden aldığı arzı da etkileyeceğini söyledi. Bu açıklamaya tepki gösteren ABD Rusya'yı, büyük enerji kaynaklarını Ukrayna'ya baskı yapmak amacıyla kullanmakla suçladı.

Putin 18 Avrupa ülkesinin liderine gönderdiği mektupta, Ukrayna ekonomisini krizden çıkarmak içinAvrupa ile acil görüşmelere başlanmasını isterken, Kiev'in 2.2 milyar dolarlık ödenmemiş gaz borcu nedeniyle Rusya'nın sabrının tükenmekte olduğunu ifade etmişti.

Putin'in açıklaması üzerine dün konuşan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jan Psaki, "Rusya'yı, enerjiyi Ukrayna'yı zorlamak için bir araç olarak kullanmasından dolayı kınıyoruz" dedi.

MERKEL’LE GÖRÜŞTÜ

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel'le dün yaptığı telefon görüşmesinde, "ABD, Avrupa Birliği ve diğer küresel ortakların Rusya'nın durumu tırmandıracak girişimlerine yeni yaptırımlarla karşılık vermeye hazır olmaları" gerektiğini dile getirdi. Rusya'nın Ukrayna'ya verdiği gazı kesmesi, Avrupa ülkelerinde kullanılan gazın da azalmasına neden olmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)