BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama Boehner'in desteğini aldı----

Obama Boehner'in desteğini aldı

Obama Boehner'in desteğini aldı
03 Eylül 2013 - 19:59 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Barack Obama, Suriye'ye düzenlenecek olan askeri müdahale konusunda Meclis Başkanı John Boehner'in desteğini aldı

ABD Başkanı Barack Obama, Kongre'yi Suriye'ye yönelik bir askeri harekat konusunda karar almaya teşvik etmesinin ardından, Meclis Başkanı John Boehner'in desteğini aldı.
Suriye hükümetinin kimyasal silah kullanımını sorgulayan meclis üyelerinin artış gösterdiği sırada, Cumhuriyetçi Boehner'in desteği önem arz ediyor.
Obama'nın kongre liderleri ve üst düzey kanun yapıcılar ile Beyaz Saray'da gerçekleştirdiği toplantı sonrasında Boehner, "Bu tarz silahların kullanımı karşılıksız bırakılmamalı ve ancak ABD bu karşlığı verebilir" dedi.
Nancy Pelosi'nin ardından Obama'yı destekleyenler arasına katılan Boehner, "Başkanın çağrısını destekliyorum ve inanıyorum ki meslektaşlarım da destekleyecekler" ifadesini kullandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)