BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO yazar, 2024 başkanlık seçimlerine aday oluyor!----

O yazar, 2024 başkanlık seçimlerine aday oluyor!

O yazar, 2024 başkanlık seçimlerine aday oluyor!
24 Şubat 2023 - 08:36 www.finansgundem.com

Ünlü yazar Marianne Williamson, 2024 ABD başkanlık seçimlerine aday olacağını söyledi. Williamson’ın adaylığını 4 Mart’ta resmen duyuracağı öngörülüyor.

Amerikalı yazar Marianne Williamson, 2024 Amerika Birleşik Devletleri (ABD) başkanlık seçimlerine aday olacağını açıkladı. Northwestern Üniversitesine bağlı Medill Gazetecilik Okuluna verdiği röportajında Williamson, Demokrat Partiden 2024 başkanlık seçimlerine aday olacağı haberlerini doğruladı.

Williamson, “Şu anda en büyük umudumuz olduğunu düşündüğüm kolektif duyarlılığın kullanılmasına katkı sunabileceğime inanmasaydım, başkanlığa aday olmazdım” ifadesini kullandı.

Ülkenin kurumsal oligarklar, şirketler ve silah imalatçılarının gölgesi altında “otoriterlik tehdidi” altında olduğunu söyleyen Williamson, milletvekillerinin tüzel kişiliklerle yeterince mücadele etmediği görüşünü savundu.

“Gölge Etkisi”, “Sevgiye Dönüş”, “Değişim”, “Mucize Dolu Bir Yıl” gibi çok satan kitapların yazarı olan Williamson, 2020 başkanlık seçimlerine de aday olmuştu. “Sevgi siyaseti” güttüğünü söyleyen Williamson, kampanya bağışlarıyla ilgili sorunlar ve yeterli desteği alamaması nedeniyle ön seçimler öncesi yarıştan çekilmişti.

Williamson’ın adaylığını 4 Mart’ta resmen duyurması bekleniyor.

Demokrat Parti’den henüz adaylığını resmi olarak bildiren bir isim bulunmuyor. Demokrat Başkan Joe Biden, seçimlere “aday olma niyetinde olduğunu” söyledi ancak henüz resmi bir duyuru yapmadı.

Nikki Haley, bu ay 2024 başkanlık adaylığını açıklayacak

 

Trump, 2024 Başkanlık seçimleri için adaylığını açıkladı

 

Biden'dan Cumhuriyetçilere: Mali açıdan çılgınlar

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.24 Şubat 2023 14:09

    DEMOKRATLAR KOLLEKTİF AKIL İLE PAYLAŞIMCILIĞI SAVUNUYOR CUMHURİYETÇİLER İSE BİREYSEL AKIL İLE ZENGİNLİĞİ SAVUNUYOR KARMA SİSTEMLER İSE KOLLEKTIF AKIL İLE BİREYSEL AKILIN BİRLİKTE HARAKETİNİ SAVUNUYOR GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK KARMA SİSTEMİN ÜLKEMİZİ BAŞARIYA GÖTÜRECEĞİNİ SAVUNMUŞTU ALMANYA KARMA SİSTEMİ UYGULAYAN İLK ÜLKE OLMUŞTU KARMA SİSTEMİ SON UYGULAYAN ÜLKE İSE ÇİN OLMUŞTUR ÇİN KARMA SİSTEMİ VE KALABALIK NÜFUSU SAYESİNDE DÜNYANIN EN FAZLA ÜRETEN VE TÜKETEN ÜLKESİ OLACAKTIR