BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO müteahhit kaçarken yakalanmıştı: Vicdanı rahatmış!----

O müteahhit kaçarken yakalanmıştı: Vicdanı rahatmış!

O müteahhit kaçarken yakalanmıştı: Vicdanı rahatmış!
12 Şubat 2023 - 12:38 www.finansgundem.com

Adıyaman'da yapmış olduğu binaların depremde adeta tuzla buz olduğu yıkımda sorumlu olan müteahhit Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş, Gürcistan'a kaçmaya çalışırken üzerlerindeki yaklaşık 320 bin TL para ile havalimanında yakalandılar.


Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 2 büyük depremde yıkımın yaşandığı kentlerden biri de Adıyaman’dı.

Kentte yıkılan çok sayıda müteahhidi olduğu belirlenen Yavuz Karakuş ve eşi Sevilay Karakuş Gürcistan’a kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı’nda yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar kapsamında; 12.02.2023 tarihinde Havalimanı Dış Hatlar terminalinde yapılan kimlik kontrolleri sırasında Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş isimli şahıslar, Gürcistan ülkesine kaçmaya çalışırken yakalanarak muhafaza altına alınmıştır. Yakalanan şüphelilerin 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonucu Adıyaman ilinde yıkılan çok sayıda binanın müteahhidi olduğu belirlenmiştir.

İNŞAAT MÜHENDİSİ DE GÖZALTINDA

Gaziantep’te depremde yıkılan Pamukoğlu Sitesi’nin fenni mesulü olan inşaat mühendisi de Afyonkarahisar’da gözaltına alındı.

“44 BİNA YAPTIM 4'Ü YIKILDI... VİCDANIM RAHAT”

Yavuz Karakuş ve eşi Sevilay Karakuş’un üzerinden 16 bin dolar ve 20 bin lira para çıktı. Sağlık kontrolüne götürülürken gazetecilerin “Vicdanınız rahat mı?” sorusuna Yavuz Karakuş “Vicdanım rahat. 44 bina yaptım. 4’ü yıkıldı. Her şeyi usulüne uygun yaptım” dedi.

Yaptığı 4 binadan 1'i yıkıldı: Ölüm müteahhidi!

Bahar Apartmanı'nın müteahhidi gözaltına alındı

Yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalanan müteahhit tutuklandı

Bir müteahhit daha gözaltında

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)