BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO isim artık CHP'de!----

O isim artık CHP'de!

O isim artık CHP'de!
28 Eylül 2013 - 11:33 www.finansgundem.com

Refah ve Fazilet Partisi'ne açtığı kapatma davalarıyla ünlenen eski Yargıtay Başsavcısı Vural Savaş CHP'ye katıldı

CHP’ye katılan Vural Savaş, "Bugün hayatımın en onurlu gününü yaşıyorum. Çünkü Kurtuluş Savaşı’na katılmış bir Kuvayi Milliyeci ne hissediyorsa ben de onu hissediyorum. CHP’ye katılmanın ve destek vermenin tam zamanıdır. Hiçbir partiye nasip olmamış bir genel başkana sahibiz. Dürüst onurlu ve demokrat ve parti içi demokrasiyi sağlamış kişi" diye konuştu. Örgütlü mücadeleye destek verilme zamanı olduğunu kaydeden Savaş, örgütlü mücadelenin ancak CHP içinde başarılabileceğini söyledi.
ÇOK KONUŞULAN BİR İSİM
CHP'ye katılan eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş, emekli olduktan sonra da demeçleri ve kitaplarıyla gündeme geldi.Geçtiğimiz nisan ayında bir televizyon programında konuşan Savaş'ın AK Parti ile ilgili söyledikleri damga vurdu. Vural, yaşanan bütün sorunların siyasetçilerin yasalara aykırı davranmasından kaynaklandığını iddia ederek, ""6'ya 5 oy ile parti kapatabilecekken Ecevit bunu 7'ye 5'e çıkardı. Böyle olmazsa şimdi AKP kapatılacaktı. Erdoğan'ın milletvekilliği, Başbakanlığı düşecekti, yargıda hesap veren o olacaktı. Ergenekon soruşturmaları bu şekilde yapılamayacaktı" diye konuşmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)