BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkO ihaleyi Akbank aldı!----

O ihaleyi Akbank aldı!

O ihaleyi Akbank aldı!
02 Ekim 2013 - 12:03 www.finansgundem.com

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Faik Akdil’in sahibi olduğu Antalya'daki otel icradan satıldı

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Faik Akdil’in sahibi olduğu Antalya Belek’teki Attalia Otel icradan satışa çıkarılmıştı. 275 milyon lira değer biçilen otelin en büyük alacaklısı ise 150 milyon TL kredi kullandıran Akbank'tı. Bu sabah yapılan ihalede de otel 140 milyon liraya Akbank tarafından alındı.
Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Beşiktaş Kulübü’nde Asbaşkan olarak görev yapan Faik Akdil’in başında bulunduğu şirkette işler kötü gidince, Belek’teki Attalia Shine Luxury Otel de icradan satışa konuldu. Bünyesinde otel ve tatil köyü bulunan Attalia’nın icradan satış ihalesi bu sabah yapıldı.
Serik İcra Müdürlüğü’nün yürüttüğü icra ihalesine ilişkin şartname icraburada.com sitesinde yer aldı. Şartnameye göre Attalia için 275 milyon lira bedel belirlendi. İpotek alacaklısı olan Akbank 140 milyon liraya Attalia'nın yeni sahibi oldu.
İnşaat ve turizm sektöründe şirketleri bulunan Faik Akdil, Ak-Öz İnşaat ve Turizm şirketini 32 yıl kadar önce kurmuştu. Akdil’in başında bulunduğu şirket İSKİ projelerinde yoğunlaşmıştı. Akdil halen Beşiktaş Kulübü’nde Asbaşkan olarak görev yapıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)