BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinO hem aldatan hem aldanandır----

O hem aldatan hem aldanandır

O hem aldatan hem aldanandır
13 Nisan 2014 - 16:28 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde konuşuyor.

Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katılan Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...
-Hira Dağı'nda oku emriyle mana derinlik ve aşk hüviyetine bürünen tüm evliyayı rahmet ve minnetle yad ediyor ve dua ediyorum. 
-İman en önce kalpte tecelli eder. Allah kalplerde olanı bilendir. İçinizde kalpte olanı açığa vursanız da gizleseniz de Allah ondan dolayı hesaba çeker dilediğini affeder. Kalpte ne varsa dilde, gözde, elde, ayakta, tüm bedende o vardır. 
-İman kalbi kuşatmıyorsa o gerçek iman değildir. Kalbinde nefret olanın, kalbi kararmış olanın dili ne söylerse söylesin inandırıcılıktan uzaktır.
-Kalbin ihmal edildiği görüntünün daha fazla nazara alındığı bir çağda yaşıyoruz. Daha kalbini içini temizlemeden Allah'ı zikretmek suretiyle büyük ufuklara yelken açan dalgalarda kaybolup giden nesiller görüyoruz.  
-Dili ile yalnız sana kulluk ederiz deyip kalbi ile putlara, güce tamah edenler takdir edersiniz ki gerçek müminler değildir. Dili ile milyonlarca kez de olsa ancak senden yardım dileriz diyen ama kalbi ile güç ve hırstan maddi olandan yardım bekleyenler hiç şüphesiz hem aldatan hem aldananlardır.
-Alim kalbine bilgi kadar aşkını yerleştirebilmiş kişidir. Samimiyet köprüsü yıkılırsa gönül ile dil arasındaki bağ kopar. 
-Toplumlar zaman zaman hayal kırıklığı yaşarlar. Toplumlar bazen aldatılırlar, yenilirler. İnsanın kalbi toplumun kalbidir. O iman kalpten silinmedikçe toplumlar da kopuş yaşamazlar. 
-Siyaset, eğer kalptekiyle dildekini samimiyet köprüsüyle birbirine bağlayabiliyorsa halka ve hakka hizmettir. Samimiyet köprüsü yıkılırsa, gönül ile dil arasındaki bağ kopar. Medya dedikoduyu değil kalpte olanı verebiliyorsa dürüst medyadır. 
-Gerçek bir mümin için Allah, Allah'ın resulü yeterlidir. Allah'tan başkasına kulluk eden kaybetmiştir. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)