BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO dosya sizde Şansölye----

O dosya sizde Şansölye

O dosya sizde Şansölye
24 Şubat 2013 - 11:18 www.finansgundem.com

Merkel’in Başbakan Tayyip Erdoğan’la görüşmesinde öne çıkacak konular şunlar olacak:

Almanya Başbakanı Angela Merkel’in Türkiye gezisi bugün Kahramanmaraş’ta konuşlu Patriotlar için görev yapan 300’den fazla Alman askerini ziyaretiyle başlayacak.
Merkel, Türkiye’de kalacağı bir geceyi de Ankara yerine Kapadokya’da geçirecek. İki ülkenin diplomatik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Merkel’in Başbakan Tayyip Erdoğan’la görüşmesinde öne çıkacak konular şunlar olacak:
TERÖRLE MÜCADELEDE DEĞİŞİN
- Türkiye, PKK ve DHKP-C başta olmak üzere terör örgütlerinin faaliyetleri ve elebaşlarının iadesi konusunda Almanya’nın tutumunu değiştirmesini isteyecek. Merkel’in Türkiye’den bir dosya talep etmesi halinde Erdoğan’ın yanıtı, “Sizden önce Ankara’yı ziyaret eden İçişleri Bakanınıza her türlü ayrıntıyı içeren kapsamlı bir dosya verildi. Dosyadakiler yerine getirilirse sorun ortadan kalkar” olacak.
- Merkel ülkesinde 800 bin Kürt kökenli göçmenin yaşaması nedeniyle, hükümetin İmralı ile başlattığı sürece tam destek verdiğini, “Çözüme ulaşılması Almanya açısından da önem taşıyor. Cesaret verici buluyoruz” diye dile getirecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)