BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO çantanın sırrı ne?----

O çantanın sırrı ne?

O çantanın sırrı ne?
25 Temmuz 2013 - 10:51 www.finansgundem.com

İmralı Cezaevi Müdürü Ahmet Düzman'ın geçirdiği trafik kazasının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı...

Bursa’dan Ankara’ya giden İmralı Cezaevi Müdürü Ahmet Düzman önceki gece 00.30 sıralarında iddiaya göre hatalı sollama sonucu 34 FAV 12 plakalı glikoz yüklü bir tankerle çarpışmıştı. Ekiplerce araçtan çıkarılarak İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Düzman’ın, ölümle burun buruna gelmesine rağmen elindeki çantayı bırakmaması dikkati çekmişti. Çünkü o çantada devlet sırrı niteliğinde belgeler vardı.
Düzman’ın son günlerdeki iddialar üzerine Abdullah Öcalan’ın sağlık durumu ve cezaevi şartlarıyla ilgili detaylı raporu ve bir ses kaydını Adalet Bakanlığı’na götürdüğü öğrenildi. Bacaklarında kırıklar olan Düzman ameliyata alınırken, kimliğini açıklamasından sonra çantası emniyet tarafından muhafaza altına alındı. İddialara göre MİT görevlileri de İnegöl’e gelerek çantayı aldı ve Ankara’ya götürdü.
İLK TESPİT: KAZA
Gözaltına alınan tanker şoförü Hüseyin Yolcu ifadesinde, Düzman’ın hatalı sollama yaptığını ileri sürdü ve “Tüm çabalarıma rağmen kazayı önleyemedim” dedi. Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca yapılan ön soruşturmada da kazada şüpheli durum bulunmadığı belirtildi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)