BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO bankalar bedelini ağır ödeyecek----

O bankalar bedelini ağır ödeyecek

O bankalar bedelini ağır ödeyecek
09 Haziran 2013 - 12:10 www.finansgundem.com

Ankara'ya inen Başbakan Erdoğan, halka hitap ediyor.. İşte önemli sözler...

Ankara’ya inişinde havaalanında kalabalık bir grup tarafından karşılanan Başbakan Erdoğan konuşmasına başladı.. İşte satır başları:
Yola çıkarken ne dedik biz kefenimizi giyerek yola çıktık. Allah’tan başka kimseye verilecek hesabımız yoktur.
Bize bazı marjinal gruplar değil bize millet hesap sorur… O da sandıkta sorar.. Bizi millet getirdi millet götürür.. Milletten başka bizi kimsenin götürmeye gücü yetmez..
Çapulcu için lugata baksınlar., Oraya baktıkları zaman Başbakanın ne kadar isabetle bir ifade kullandıklarını görecekler. Yakan, yıkan, saldıranlara çapulcu denir.. Onlara destek verenler de aynı familyada yer alır.
Türkiye bu manzarayı (kalabalığı işaret ederek) gürsün. Bu gerçek fotoğrafı görsün..
"CAMİYE BİRA ŞİŞELERİYLE GİRDİLER"
Şu ana kadar böyle bir şey gördünüz mü? Yaptıkları iş sadece vurup kırma. Kamunun binalarına saldırma, yakıp yıkma.
Sivil vatandaşın halkın araçlarını yakıp yıkma. Bununla kalmadılar. Benim başörtülü kızlarıma saldırdılar. Bununla da kalmadılar. Dolmabahçe Camii’ne bira şişeleriyle girmek suretiyle, ayakkabıyla onu da yaptılar.
Bugün Mersin’de de söyledim. Benim başörtülü kızlarım parya muamelesi gördü. Üniversitelere sokulmadı. Ama hiçbir zaman bunların yaptıklarını yapmadılar. Sabrettiler, çünkü şuna inanıyorlardı. Sabrın sonu selamettir.
“BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEKSİNİZ”
Şunu da söylemem lazım. Faiz lobisi kendine çeki düzen ver. Faiz lobisi yıllarca milletimin alın terini sömürdü. Bundan sonra sömüremeyeceksin. Çok sabrettik. Olay sadece bu lobi oluşturan bir banka iki banka üç Banka kim varsa, hepsi için aynı şeyi söylüyorum. Siz ki bize karşı böyle bir mücadeleyi başlattınız, bunun bedelini ağır ödeyeceksiniz.
“ÜMÜĞÜNÜ SIKARIZ”
Utanmadan, borsayı çökertme çabasının içine girenler. Borsada Tayyip Erdoğan’ın parası yok, çökersen sen çökeceksin. Eğer senin spekülatörlüğünü yakaladığımız anda da ümüğünü sıkarız.
Geçmişte belki birileriyle anlaşıyordunuz. Bir gecede yüzde 7 bin 500 faizlerle bu ülkeyi sömürüyordunuz. Ama artık o geçmişte kaldı.
Ana muhalefetin haddini bilmez, kendini bilmez bir milletvekili çıkıyor, benim polisime hakaret ediyor. Bu polis Türk milletinin polisidir. Hatalar olabilir ama bu hatalar hakaret etmeyi gerektirmez. Polisimizi biz bunlara yedirtmeyiz. Onun da hakkını hukukunu korumak bizim görevimizdir. Bu noktada sokak sokak çatışmalarda atılan taşlarda polisimiz hep yaralandı. 600’ü aşkın polisimiz yaraladı bizim bu olaylarda. Dünyanın değişik yerlerinde bir çok olay yaşıyoruz. Onları sen görmüyor musun haddini bilmez?
GÜN İÇİNDEKİ GELİŞMELER
Gezi Parkı krizi başlarken Kuzey Afrika turuna çıkan Başbakan Erdoğan, gezinin ardından İstanbul’a gelmişti. Sabah saatlerinde 17. Akdeniz Oyunları Tesisleri’nin toplu açılışı için Mersin’e giden Başbakan Erdoğan, törenin ardından Ankara’ya geçecek.
Erdoğan, Başkent'te büyük bir kalabalık tarafından karşılanacak. Konuyla ilgili duyuru, Twitter’da açılan “#ankarabasbakaninikarsiliyor” başlığında yapıldı. Bu arada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Erdoğan’ın Ankara’ya gelişi dolayısıyla düzenleyecekleri programı, sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın konuşacağını söyledi.
Utanmadan sıkılmadın borsayı çökertme gayretleri içine girenler hesap verecek. Biz spekülatörlere fırsat vermedik. Onların spekülatörlerini yakaladığımız anda ümüğünü sıkacağız.
HALK TOPLANMAYA BAŞLADI
Ankara’da vatandaşlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için Esenboğa Havalimanı ve havalimanı yolu güzergahında toplanıyor.
Sosyal medyada organize olan vatandaşlar, Esenboğa Havalimanı güzergahına doğru, saatler öncesinden hareket etti. Erdoğan’ı karşılamak için araçlarıyla havaalanına gitmek isteyenlerin oluşturduğu trafik konvoyu, havalimanı bulvarı ve bağlantı yollarında trafiğin sıkışmasına neden oluyor.
Ankara’da gün içinde zaman zaman etkili olan yağmura rağmen Esenboğa Havalimanı, havalimanı yolu üzerinde Çubuk kavşağı, Altınpark ve yol boyunca oluşturulan konvoylarda beklemeyi sürdüren vatandaşlar, Başbakan Erdoğan ve AK Parti lehine dövizler taşıyarak sloganlar da atıyor.
Başbakan Erdoğan’ı karşılamaya çevre illerden de çok sayıda vatandaşın geldiği görülürken, Erdoğan’ın Esenboğa Havalimanı’nda vatandaşlara hitap edeceği otobüs de havalimanına getirildi. Çok sayıda polisin de emniyeti sağlamak için bölgede güvenlik önlemlerini artırdığı görüldü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)