BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO askerlerin ilişiği kesildi----

O askerlerin ilişiği kesildi

O askerlerin ilişiği kesildi
29 Temmuz 2013 - 22:49 www.finansgundem.com

Jandarma Genel Komutanlığı, reşit olmayan kız çocuğuna cinsel istismarla suçlanan 8 uzman çavuşla ilgili kararını verdi

Aile Bakanı Fatma Şahin, reşit olmayan kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan 8 uzman çavuşun Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişiğinin kesildiğini bildirdi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bingöl'de reşit olmayan kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan 8 uzman çavuşun Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ilişiğinin kesildiğini bildirdi.
Şahin, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından konuyla ilgili gelişmeleri paylaştı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak 16 yaşındaki E.A'ya yönelik cinsel istismar iddiasıyla açılan davaya müdahil olduklarını ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini hatırlatan Şahin,  "Yargılama halen sürüyor. Devletimiz de kararlı tavrını sürdürüyor. Şu anda Jandarma Genel Komutanlığı bu 8 kişinin işlerine son vermiş durumda" ifadesini kullandı.
Bu arada iddianamenin TSK'ya ulaşmasının ardından 8 uzman çavuşun iş akdinin feshedildiği öğrenildi.
Bingöl'de, E.A.'nın ifadesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın davaya müdahil olup tutuksuz yargılamaya itiraz etmesinin ardından mahkeme şüphelilerden M.T'nin tutuklanmasına karar vermişti.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)