BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinO aşk mektuplarına binlerce dolarlık alıcı----

O aşk mektuplarına binlerce dolarlık alıcı

O aşk mektuplarına binlerce dolarlık alıcı
09 Aralık 2014 - 08:51 www.finansgundem.com

Hollywood efsanesi Marilyn Monroe’nun yazdığı ve aldığı aşk mektupları binlerce dolara alıcı buldu

Bazıları Sarışın Filmi’nden sonra dünya sinema tarihini adını yazdıran, Hollywood efsanesi Marilyn Monroe’nun eski eşlerine yazdığı ve onlardan aldığı mektuplara binlerce dolar ödendi.

Monroe’nun ABD’li beysbol yıldızı kocası Joe DiMaggio’dan aldığı aşk mektubu da onlardan biri. ABD’de Julien’s Auction adlı müzayede evinde açık artırmaya çıkarılan mektup için adını vermek istemeyen bir alıcı, 78 bin dolardan fazla para ödedi.

Mektupta eski kocası Monroe’ya şöyle sesleniyor: “Benim bebeyim, benim hakkımdaki düşüncelerin nedir bilmiyorum ama, sana şunu söyleyebilirim, seni gerçekten seviyorum, kalbimin derinliklerinde, her şey bir kenara bırakarak” yazıyor.

MONROE’NUN MEKTUBU DA SATILDI

Mektubun Joe DiMaggio’nun karısının boşanacaklarına dair resmi bir açıklama yapmasından sonra yazıldığı söylendi.

Monroe, Joe DiMaggio ile boşandıktan sonra oyun yazarı Arthur Miller ile evlendi. Monroe’nun Miller’a yazdığı mektup da müzayedede satıldı. Mektup 44 bin dolara alıcı buldu. Müzayede evi mektupların her birinin bir film senaryosu değerinde olduğunu belirtti. Müzayede evinde Monroe’ya ait olduğu iddia edilen 200’ya yakın eşya satışa sunuldu. Monroe, 1962 yılında intihar ederek hayata veda etmişti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)