BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNusret'e ABD'de çok sert fiyat eleştirisi----

Nusret'e ABD'de çok sert fiyat eleştirisi

Nusret'e ABD'de çok sert fiyat eleştirisi
10 Şubat 2018 - 14:08 www.finansgundem.com

New York’ta açtığı şubeyle gündemden düşmeyen Nusr-et’e ABD medyasından bir ağır eleştiri daha geldi. Time-Out New York dergisi restorandaki fiyatları eleştirdi, Nusret Gökçe için “Enayiler sultanı” ifadesini kullandı.

Time-Out New York dergisinde Clayton Guse imzasıyla yayınlanan yazıda, Nusret Gökçe’nin sosyal medyada fenomen olan “Salt Bae” (Tuz Bebek) lakabı hatırlatıldı. Yazıda şu ifadeler kullanıldı:

“Nusr-et’in New York restoranı, 19. yüzyılda New York'ta tam bir siyasi tezgah kuran Boss Tweed’den beri kentte yapılan en büyük sahtekarlık olabilir. Nusr-et’te servis edilen et hem fazla tuzlu hem de fazla pahalı. Menüyü internete koymamışlar. Müşteriler masaya oturana kadar ne kadar para harcayacaklarını bilmiyor. Nusret Instagram’da herkese bedava yaptığı şovu, burada şahsa özel bir sirke dönüştürüyor. Yemek kötü… Belki bazı New Yorklular bir Instagram paylaşımı için bu kadar para harcamaya değdiğini düşünebilir. Ama çoğu New Yorklu kendisini, o ay kiralarını ödeyecek parayı pencereden dışarı fırlatmış gibi hissedecektir… Nusr-et New York restoran dünyasını hak etmiyor, ama biz onu hak ediyoruz. Bu canavarı hep beraber yarattık.”

Time-Out New York'un ağır eleştirilerle dolu bu yazısı, derginin sosyal medya hesapları üzerinden 2000'i aşkın kez paylaşıldı ve 1.9 milyon kişiye erişti.

Daha önce de New York Post gazetesi “Bu kadarcık ete bu kadar para fazla” diye yazmıştı.

Newsweek dergisi ise eldiven kullanmadan et servis ettiği için Nusr-et’in New York şubesine soruşturma açıldığını duyurmuştu.

Soruşturmanın ardından servis sırasında eldiven takmaya başlayan Nusret Gökçe, eleştirilere rağmen ABD'deki büyümesini sürdürüyor.

Gökçe, Miami ve New York'taki lüks restoranların ardından bu kez daha uygun fiyatla hizmet veren bir burger zinciri kurmaya hazırlanıyor. İlk restoranın Los Angeles'ta açılacağı duyurulmuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bekir12 Şubat 2018 14:43

    Rüştü reçber bu yavv:)))))

  • cccihaddd11 Şubat 2018 18:03

    Helal olsun nusret e adam gerçek bir başarı hikayesi. Onun başarı hikayesi bir batılı da olduğunda nasıl anlatıyorlar kendi mizden biri ildumu yok söyle boyle diye kıskançlık eleştirisi apiyorlar. adam karizma adam marka olmus siz delirin ancak. Turk milleti olarak gurur diymamiz gerek.

  • Misafir11 Şubat 2018 09:39

    Müşteri Nasıl Kazıklanır Öğretiyor İşte (Türk Halkı Alışık Kazık Yemeye)

  • erol g.11 Şubat 2018 08:58

    pazarlarda/bakkallarda/marketlerde/manavlarda velhasıl perakende nihai tüketiciye satışı yapılan her ürünün üzerinde fiyatını belirten etiket olmalı PAZARCIYA/MANAVA ETİKET KOYMADIĞI ÜRÜNÜN FİYATINI SORUYORSUN FİYATI YÜKSEKSE ALMAYINCA MÜŞTERİYİ "ALMAYACAKSAN FİYATINI NE DİYE SORUYORSUN " DİYEREK AZARLAYANLAR VAR bu tip insanların esnaflık yapmasına izin verilmemeli tezgahları ellerinden alınmalı dükkanları kapatılmalıdır

  • vatan11 Şubat 2018 07:47

    bu kadar sorunumuz varken böyle gübür kişileri gündemde tutmak

  • Daver10 Şubat 2018 20:08

    Ne var bu adamda anlamadım ki,amma da büyüttünüz..

  • DOĞRU10 Şubat 2018 18:25

    GELİŞMİŞ ÜLKELERDE AKIL ÖN PLANDADIR,BİZDEDE NUSRET GİBİ SOYTARILAR ÖN PLANDA...

  • Ahmet kalaoğlu10 Şubat 2018 15:12

    Meyve veren ağaç taşlanır. Ucuz ve kalitesiz et yemek isteyen new york'lular, kendi ünlü burger zincirlerine gitsinler... kalitenin bir bedeli vardır....

  • ALİ10 Şubat 2018 14:42

    allahını seven bu iğrenç görüntülü kıllı adamı haber yapmayın bunun yüzünden et yemekten iğrenir hale geldim lütfen yaaa kıl ve et iğrenç