BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNuman Kurtulmuş'tan protestolara sert tepki----

Numan Kurtulmuş'tan protestolara sert tepki

Numan Kurtulmuş'tan protestolara sert tepki
08 Ekim 2014 - 13:42 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan dün yaşanan olaylarla ilgili açıklama geldi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Halkın Demokrasi Partisi'nin 'sokağa çıkın' çağrısını yapması bir akıl tutulmasıdır. Maalesef çok sayıda insanımız bu olaylarda öldü. Bu insanlarımızın ölmesi kime ne fayda getirecek" dedi.

Kurtulmuş'un açıklamaları şöyle:

-Halkın Demokrasi Partisi'nin 'sokağa çıkın' çağrısını yapması bir akıl tutulmasıdır. Siyasi  anlamda da kendilerine hiçbir faydası olmayacak bir davranıştır. Bir siyasi  partinin yolu, evet sorunlar varsa, bu sorunları demokratik bir dille, barış  diliyle, esenlik diliyle dile getirmektir, böylece çözüme katkıda bulunmaktır.  Ama hayır biz sorunların çözümü için ya da herhangi bir konuyu gündeme getirmek  için sokağın dilini kullanacağız derseniz bunun adı siyaset olmaz. Bunun adı  terör olur, bunun adı şiddet olur. Dolayısıyla, bu akıl tutulmasından da HDPli  arkadaşların bir an önce vazgeçmesi lazım.

-Türkiye'nin dışında olan bir  gelişmeyi bahane ederek, hiç kimsenin Türkiye'deki barış ve istikrar ortamını  bozmaya hakkı yoktur.

-Maalesef çok sayıda insanımız bu  olaylarda öldü. Bu insanlarımızın ölmesi kime ne fayda getirecek. Türkiye'yi  böyle bir karışıklık ortamına sokanlar, hangi sorunu çözeceklerini zannediyorlar. Dolayısıyla sorunun çözümü, barıştan, kardeşlikten, esenlikten, huzurdan geliyor.  Türkiye'nin bu huzurunu ve barış ortamını bozmaya, bir kere daha söylüyorum,  kimsenin hakkı yoktur.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)