BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNoterler işlem yapamıyor----

Noterler işlem yapamıyor

Noterler işlem yapamıyor
07 Ağustos 2015 - 16:07 www.finansgundem.com

Noterlerde teknik sorun nedeniyle işlem yapılamıyor

Noterlerde işlem yapılamazken, vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Emniyet Genel Müdürlüğü, Gelir İdaresi Başkanlığı ve araç muayene istasyonları ile birlikte çalışan sistemin Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı POLNET tarafında yaşanan teknik bir arızadan kaynaklandığı belirtilirken, sorunun ne zaman giderileceği henüz netlik kazanmadı. 

Türkiye Noterler Birliği Genel Sekreteri Ayhan Tosun, Hürriyet’e konuyla ilgili olarak, “Araç satış sistemi 2-3 taraflı çalışıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü, Gelir İdaresi Başkanlığı ve araç muayene istasyonlarına bağlı bir sistem. Bu sistemin Emniyet Genel Müdürlüğü POL-NET kısmında bir sıkıntı var, giderilmeye çalışılıyor. Arada sırada olan bir arıza, büyük bir şey değil bazen yaşanabiliyor. Sabah saatlerinden beri aksaklık devam ediyor. Kısa süre içerisinde giderilmeye çalışılacak” açıklamasını yaptı. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)