BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNisan ayında emekli olanların ikramiyesini alacağı tarih----

Nisan ayında emekli olanların ikramiyesini alacağı tarih

Nisan ayında emekli olanların ikramiyesini alacağı tarih
07 Mayıs 2023 - 10:57 www.finansgundem.com

SGK'dan yapılan açıklamaya göre, emekli maaşı bağlama işlemi Nisan ayında bitenlerin bayram ikramiyesi 9 Mayıs'ta ödenecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan yapılan açıklamaya göre nisanda gelir ve aylık bağlama işlemi sonuçlanan ve aylık başlangıç tarihi 30 Nisan’dan önce olanların bayramı ikramiyeleri 9 Mayıs’ta ödenecek.

SGK’nın konuya ilişkin yaptığı açıklama şöyle:

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 5510 sayılı Kanun ve ilgili mevzuat uyarınca gelir ve aylık ödemesi yapılanlara, bayramın içinde bulunduğu ayda gelir ve aylık alma şartıyla, Ramazan ve Kurban bayramlarında ikramiye ödenmektedir.

2023 yılı Mart ayı öncesinde gelir ve aylık almakta olanlar ile Mart ayı içerisinde gelir ve aylık bağlama işlemleri tamamlananların Ramazan Bayramı ikramiyeleri 14-19 Nisan 2023 tarih aralığında ödenmiştir.

Nisan ayı içerisinde gelir ve aylık bağlama işlemi sonuçlanan ve aylık başlangıç tarihi 30 Nisan öncesinde olan sigortalı ve hak sahiplerinin Ramazan Bayramı ikramiyeleri ise 9 Mayıs 2023 tarihinde ödenecektir.

Küçük esnafa prim müjdesinin detayları: Kimler, nasıl yararlanacak?

 

EYT’li emlak vergisi muafiyetinden nasıl yararlanacak?

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)