BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNike ABD'deki mağazalarını salgın nedeniyle kapatıyor----

Nike ABD'deki mağazalarını salgın nedeniyle kapatıyor

Nike ABD'deki mağazalarını salgın nedeniyle kapatıyor
16 Mart 2020 - 05:08 www.finansgundem.com

ABD'nin ünlü spor giyim markası Nike ve Under Armour, korona virüs tehdidinin artması üzerine ABD'deki mağazalarını kapatma kararı aldı

Korona virüs salgını, ABD'de ticari hayatı daraltmaya devam ediyor. ABD spor giyim perakendecileri Nike Inc ve Under Armour Inc pazar günü yaptıkları açıklamada korona virüsün yayılmasını sınırlamak için ABD'deki tüm mağazaları kapattıklarını bildirdi.

Şirket, yaptığı açıklamada, Kanada, Batı Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda'daki Nike mağazalarının 16-27 Mart tarihleri ​​arasında kapalı olacağını duyurdu.

Under Armour, Kuzey Amerika'daki tüm mağazalarını yaklaşık iki hafta boyunca Pazartesi günü kapatacakken, Wisconsin merkezli giyim perakendecisi Lands End Inc, 29 Mart'a kadar ABD'deki tüm perakende mağazalarını kapattığını söyledi.

ABD'deki mağazalarını kapatma kararı alan Nike'ın Güney Kore, Japonya, Çin ve diğer birçok ülkedeki mağazalar şu anda açık bulunuyor. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)