BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporNeymar Dünya Kupası'nı kapadı----

Neymar Dünya Kupası'nı kapadı

Neymar Dünya Kupası'nı kapadı
05 Temmuz 2014 - 09:02 www.finansgundem.com

​Brezilya'nın yıldız oyuncusu Neymar, Kolombiya maçında kaburgalarına aldığı darbe sonrası mücadeleyi yarıda bıraktı

Brezilya, ortaya koyduğu oyunla birçoklarını tatmin edemese de Dünya Kupası'nda adını bir kez daha yarı finale yazdırdı. Sambacılar, karşılaşmaya Thiago Silva'nın golüyle başladı. 2. yarıda David Luiz'in harika frikik golüyle fark 2'ye çıktığında yarı final kutlamaları başlamıştı. Ancak James Rodriguez'in penaltıdan attığı golle tribünlerde endişeli bir bekleyiş başladı. Kolombiya son bölümde gol için yüklense de sonuç değişmeyince Brezilya final yolunda bir adım daha attı.

Sporseverler, Dünya Kupası'nın en çok faul yapılan maçına tanıklık etti... 2 takım, karşılaşma boyunca toplam 54 kez faul yaptı. Bu faullerden birinde yerde kalan Neymar sahayı sedye ile terketti. Hastaneye kaldırılan Neymar'dan Brezilyalılara kötü haber geldi.

Teknik Direktör Luis Felipe Scolari, belinden sakatlanan Neymar'ın yarı final maçında oynayamayacağını açıkladı. Brezilya'nın savunmadaki temel direği Thiago Silva da sarı kart cezalısı durumuna düştüğü için yarı finalde arkadaşlarını yalnız bırakacak. 

Brezilya, Almanya ile oynayacağı yarı final maçına da umutla bakıyor... Sambacılar, bugüne dek oynadığı 6 yarı finalden de gülerek ayrılmayı başardı. 5 kez dünya şampiyonluğunu kucaklayan Brezilya, finaldeki tek yenilgisini 1998'de Fransa karşısında almıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)