BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaNew York Fed Başkanı Dudley'den risk uyarısı----

New York Fed Başkanı Dudley'den risk uyarısı

New York Fed Başkanı Dudley'den risk uyarısı
13 Ağustos 2014 - 18:26 www.finansgundem.com

New York Fed Başkanı Dudley: "Toptan fonlandırma piyasasındaki kırılganlıklar devam ediyor"

New York Fed Başkanı William Dudley, toptan fonlandırma piyasasındaki kırılganlıkların devam ettiğini belirterek, piyasanın risklere karşı güçlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

New York'ta bugün düzenlenen "Toptan Fonlandırma Riskleri" adlı çalıştayda konuşan Dudley, "Fed'in piyasalara müdahalesi kriz sonrasında daha da zorlaştı" değerlendirmesini yaptı. "Toptan fonlandırma piyasasındaki kırılganlıklar devam ediyor" diyen Dudley, yatırımcıların güven eksikliği yaşaması durumunda, Fed'in müdahalesinin işe yaramayabileceği uyarısında bulundu.

Dudley, risklere karşı önlemlerin şimdiden alınarak, toptan fonlandırma piyasasının daha istikrarlı hale getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Fed'in Açık Piyasa Komitesi Yardımcı Başkanlığı görevini de yürüten New York Fed Başkanı Dudley, para politikaları ve ekonominin gidişatına ilişkin ise herhangi bir açıklama yapmadı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)