BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNetflix üyelerine uyarı: Artık suç sayılacak!----

Netflix üyelerine uyarı: Artık suç sayılacak!

Netflix üyelerine uyarı: Artık suç sayılacak!
22 Aralık 2022 - 10:15 www.finansgundem.com

İngiltere Fikri Mülkiyet Ofisi, yayınladığı kılavuzda Netflix kullanıcılarını şifrelerini paylaşmamaları, paylaşım yapan kullanıcıların hapse girebileceği konusunda uyardı.

İngiltere hükümetinin yayınladığı korsanlık kılavuzuyla birlikte artık Netflix'te şifre paylaşmak suç sayılacak. Kılavuza göre, abonelik ücretini ödemeden TV şovları, filmler ve canlı spor yayınlarını izlemek korsanlığı oluşturdu.

Kılavuzda, 2023 yılından itibaren Netflix şifresini para ödemeyen kullanıcılarla paylaşmanın 'ücretli içerikleri ücretsiz ve korsan izleme' olarak değerlendirileceği ve korsanlık suçunun mahkemede hem ceza davası hem de kamu davası olarak görülebileceği belirtildi.

Ülke yasalarına göre vatandaşlar ceza davalarında suçun boyutuna göre para cezasına mahkûum edilebiliyor ancak bu suç eğer kamu davasına dönüşürse vatandaşların para cezası iptal edilerek hapis cezası veriliyor.

Öte yandan bu davaların açılabilmesi için Netflix'in bu kullanıcıları tespit ederek özellikle şikayette bulunması ve dava açması gerekiyor.

Netflix çıkış arıyor, hem zam hem reklam geliyor

 

Netflix, Helsinki'de oyun stüdyosu kuruyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)