BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNetflix satışlarına 'şifre önlemi' dopingi----

Netflix satışlarına 'şifre önlemi' dopingi

Netflix satışlarına 'şifre önlemi' dopingi
14 Haziran 2023 - 09:37 www.finansgundem.com

Netflix'in şifre paylaşımı önlemi işe yaradı. Hesaplarında ekstra kullanıcı bulunan insanlardan ek ücret almaya başladığından beri yüzbinlerce yeni hesap kaydı aldı.

Netflix, Antenna'nın dört buçuk yıl önce yayın hizmetinde abonelikleri kaydetmeye başlamasından bu yana, ABD'de kullanıcı ediniminin en büyük dört gününü gördü.

Antenna bir gönderide "Mevcut güncel verilere dayanarak, Netflix hem 26 hem de 27 Mayıs'ta yaklaşık 100 bin günlük kayıt gördü. Bunlar, Antenna'nın Mart ve Nisan 2020'de ABD'deki ilk COVID-19 kilitlenmeleri sırasında gözlemlediği kayıtlardaki ani artışları aşıyor" dedi.

The Wall Street Journal'ın, veri akışı analisti Antenna'nın istatistiklerinden elde ettiği bilgiye göre,Netflix, şifrenizi kimlerle paylaşabileceğiniz konusundaki politikasını değiştirdiğinden beri iptaller de arttı, ancak yeni kayıtlar kadar değil.

Netflix, kullanıcıların ayda ek 8 dolar karşılığında hesap bilgilerini paylaşabileceğini duyurdu. İngiltere'de ise bu ücret 5 strelin olarak belirlendi.

Şirket, ABD ve Kanada'daki 30 milyon kullanıcı dahil olmak üzere, dünya çapında toplamda 100 milyon hanenin ödeme yapmadıkları halde bir Netflix hesabı kullandıklarını açıkladı.

Netflix hesap paylaşımını ücretlendirecek

 

Netflix 2.5 milyar dolar yatırım yapacak

 

Netflix'in abone sayısı açıklandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)