BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNetanyahu, Putin ile Moskova'da görüşecek----

Netanyahu, Putin ile Moskova'da görüşecek

Netanyahu, Putin ile Moskova'da görüşecek
29 Ocak 2018 - 11:20 www.finansgundem.com

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelmek üzere Moskova'ya gitti, iki ülkenin Suriye’de askeri işbirliğini ele almayı planladığı belirtildi

Buluşmanın, bu ay başında iki liderin birbirlerine yeni yıl tebriklerini sunmak için yaptıkları telefon görüşmesi sırasında belirlendiği belirtildi.

Moskova'da Putin ile bir araya gelecek olan Netanyahu, " Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşeceğim, Ortadoğu'daki gelişmeleri ve İsrail ile Rusya ordularının Suriye'de koordinasyonun pekiştirilmesini masaya yatıracağım. İsrail'in güvenliği için önemli sorunları da ele alacağız" dedi.

Kremlin, iki liderin, Rusya-İsrail arasındaki ticari, ekonomik, kültürel ve insancıl bölgelerde uluslararası ve bölgesel ilişkileri ele alınacağını belirtti.

Netanyahu, Moskova'da bulunan binlerce Yahudinin öldürüldüğü Yahudi Müzesindeki "Sobibor" sergisinin açılış törenine de katılmayı planlıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)