BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNetanyahu, Biden'ı İsrail'e davet etti----

Netanyahu, Biden'ı İsrail'e davet etti

Netanyahu, Biden'ı İsrail'e davet etti
16 Ekim 2023 - 04:40 www.finansgundem.com

İsrail Başbakanı Netanyahu İsrail ile dayanışma için Biden’ı ülkesine daveti, dün iki isim arasında yapılan telefon görüşmesinde ilettiği kaydedildi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Başkanı Joe Biden'ı İsrail ile dayanışma için ülkesine davet ettiği bildirildi.

İsrail’in Kanal 12 televizyonunun haberine göre, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun ofisi ile Beyaz Saray, Biden’ın olası İsrail ziyareti konusunda detayları görüştü.

Haberde, Netanyahu’nun İsrail ile dayanışma için Biden’ı ülkesine daveti, dün iki isim arasında yapılan telefon görüşmesinde ilettiği kaydedildi.

Netanyahu ile Biden, Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın 7 Ekim sabahı İsrail’e “Aksa Tufanı” adıyla başlattığı kapsamlı saldırıdan bu yana 5 kez telefonda görüşmüştü.

BİDEN: FİLİSTİNLİLER ACI ÇEKİYOR

ABD Başkanı Joe Biden, ABD başkanlık makamına ait “POTUS” kullanıcı adlı X hesabından Filistin odaklı mesajı paylaştı.

Şimdiye kadar katı İsrail yanlısı tutumuyla dikkati çeken Biden, “Filistinlilerin çoğunun Hamas'ın korkunç saldırılarıyla bir bağlantıları olmadığını göz ardı etmemeliyiz. Filistinliler onlar (Hamas) yüzünden açı çekiyor.” açıklamasında bulundu.

Biden'ın mesajının altına paylaşım yapan X kullanıcıları, “Yön değişimi mi var?”, ” O zaman ne duruyorsunuz? İsrail'i durdurun”, “Buna rağmen İsrail için savaş gemisi yolluyorsunuz” tarzında farklı yorumlar yaptı.

Hamas, Lübnan'dan İsrail'e saldırdı

 

Hamas'ın güçlenen 'mini ordu'su İsrail'i kaygılandırıyor!

 

İsrail - Hamas çatışmalarında 9. gün: Savaş kabinesi toplandı!

 

ABD Dışişleri Bakanı yeniden İsrail'e gidiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)