BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNeden gözaltına alındılar?----

Neden gözaltına alındılar?

Neden gözaltına alındılar?
17 Aralık 2013 - 10:23 www.finansgundem.com

Mali şubenin ünlü ve işadamlarına karşı başlattığı operasyonda detaylar belli olmaya başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele’den edinilen bilgilere göre, operasyonlar bir yıldan beri süren fiziki ve teknik takipler sonrası yapıldı.

Bu sabah düzenlenen operasyonu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yürütüyor. Soruşturmanın gelen bir ihbar üzerine başladığı ve gözaltına alınan kişilerin yaklaşık bir yıldır takip edildikleri öğrenildi.

Ebru Gündeş’in kocası Reza Sarraf’ın bazı projelerde bakan çocuklarına rüşvet vermek suçlamasıyla gözaltına alındığı iddia edildi
Ayrıca Çevre Bakanlığı ve TOKİ’nin bazı projelerinde üç bakan çocuğunun rüşvet alma iddiasıyla gözaltına alındığı öne sürüldü.

Rüşvet veren şirketler arasında Türkiye’nin dev şirketlerinin yer aldığı iddia edilirken,  polislerin Zafer Çağlayan’ın oğlunun Yenimahalle’deki evinde arama yaptığı öğrenildi.

MARMARAY'A ZARAR VERİLDİ

Erdoğan Bayraktar’ın oğlu üzerinden rüşvet vererek ve bakanlığın yetkilerini kullanarak imar usulsüzlükleri, rant yolsuzlukları, yerel yönetimlerin imara açmadığı arazilerin rüşvetle bakanlık üzerinden illegal olarak imara açılması, Fatih Belediyesi’nin sit alanındaki arazilerin bakanlığın gücünü kullanarak illegal olarak imar ve inşaata açılması gelen suçlamalar arasında.

Marmaray projesine ciddi zarar vereceği halde rüşvet karşılığında bazı arsalara imar ve inşaat izni verilmesi de suçlamalar arasında.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • elnur almurad17 Aralık 2013 20:31

    evet beyler daha yeni basladi savas.basbakan bunca sorun varken neden dersanelerin ustune gidiyo? daha cok operasyon gelecek.bekleyin. ama kim sucluysa cezalanmasi lazimm.

  • HALE AYGÜN17 Aralık 2013 15:36

    YARIN HEPSİ SOKAKDA GEZER

  • xx17 Aralık 2013 14:44

    zenginliklerini yasadışı ilişkilerle elde etikleri menfatlerle elde edenlerin hesap zamanı

  • alperen17 Aralık 2013 13:34

    Üzülmeyin yavrular.Polis amcalar yanınıza şakirtleride getirecek.

  • metin17 Aralık 2013 13:27

    PENSİLVANYA Başbakan'a gücünü gösterdi.bence güreş şimdi başlıyor.taşlar oturmaya başladı,kartlar açıldı.bakaçaklar durum değerlendirmesi yapaçaklar,Başbakan Okullarda diredirse Pensilvany'dan daha çok süprizler beklemek gerekir.Çünkü bu göz altılar AKP ye kadar uzandı.Hakan şükür Yiyorsa Millet vekilliğinden İSTİFA ET pensilvanya daki amca TBMM asker olarak mi bıraktı seni

  • erken karar17 Aralık 2013 12:52

    her operasyonda, hepsini suçlu görürseniz. yanılma payınız çok yüksektir. Hele bir olay meydana çıksın hele bir mahkeme olsun; erken yargıda bulunuyorsunuz. Karambole sizi de ifade almak için karakola alsanız siz kendinizi de suçlu mu göreceksiniz.

  • nihat17 Aralık 2013 12:18

    Yıllardır halkın dilinde olan konular bunlar herkes şüphe ediyordu, şimdi adli yoldan soruşturulacak bakalım doğru mu? Ayrıca Sayıştay raporları meselesi çok önemli, bu iş oraya kadarda gitmeli...

  • Murat17 Aralık 2013 11:13

    Bu adam abd de oturup dini kitap okuyarak vakit geçirmiyor bakın nerelerde yapılanmış. Şimdi ne kadar güzel anlaşılıyor başbakanın bunların üstünü çizme kararının ne kadar doğru bir karar olduğu.

  • hakan277217 Aralık 2013 10:49

    Mesele Ak Parti meselesi değil.Bunda sevinilecek bir olay da yoktur.İnsan oğlu beşerdir.Şaşar.Kim tarafından yapılırsa yapılsın rüşvet ve yolsuzlukla mücadele eden sn Erdoğan daha çok üzülmüştür.Çünkü cenabı Allah:”Rüşveti alanda veren de MELUNDUR.”diyor ve lanetliyorsa bizde lanetliyorz.Yapan elbette cezasını çeker.Ama burada Derin karanlık güçler belikli boş durmamışlar.Bakan zayıf çocklarını kllanabilmişler.İşte Bakın Ak Parti de bile rüşvet ve yolsuzluk var dedirtmek ve hükümeti yıkabilmek.Ama şn bilsinler bunun arkasında Başbakan durmaz.Kendi oğlu dahi olsa.Bu ülkeyi kimsenin huzursz etmeye hakkı yok,istikrarı bozmaya hakkı yoktur.Bozmak isteyenlerin karşısında dimdik ayakta duracaktır.YOLSZLKLA MÜCADELEYE VE AK TAKİBE DEVAM.Allah ülkemizi milletimizi şer odaklarının oyundan korsun.

  • BANA DOKUNMA YAKARIM!!!17 Aralık 2013 10:45

    HARUN OLMUŞ KARUN,BİZİM HABERİMİZ YOK...ÇUVALINI DOLDURAN BOŞUNA YORULDUM,BİR DAHA Kİ DÖNEME YOKUM DİYE DEMİYORMUŞ...BANA DOKUNMA YAKARIM,KÜL OLURSUN...ÇÜNKÜ BEN YAKAR TOPUM,YAPIŞIR KALIRSIN...VAYYY BE CUMHURİYET SAVCILARI BU ANI BEKLİYORMUŞ...PEHHH PEHHH...

  • ADAM MALI GOTURMUS17 Aralık 2013 10:34

    YUH BE MALI GOTURMUSLER YAZIKLAR OLSUN ERDOGAN BAYRAKTA BEY MUAMMER GULER VE ZAFER CAGLAYANIN BENCE HEMEN ISTIFA ETMESI GERKMEMI BEKLIYORUZ ?

  • ali17 Aralık 2013 10:32

    bakalım bu olayıda nasıl hasır altı yapacaklar