BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNATO'nun askeri tatbikatı Rusya için tehdit----

NATO'nun askeri tatbikatı Rusya için tehdit

NATO'nun askeri tatbikatı Rusya için tehdit
31 Ocak 2024 - 15:15 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Peskov, NATO'nun düzenleyeceği "Steadfast Defender 2024" isimli tatbikatın, Rusya için tehdit oluşturacağını söyledi.

Peskov, başkent Moskova'da, güncel konulara ilişkin haberlere açıklamalarda yer aldı.

Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü (NATO)'nün düzenleneceğini "Steadfast Defender 2024 (Kararlı Savunmacı)" isimli tatbikatı değerlendiren Peskov, bunun Rusya için tehdit oluşturulduğunu söyledi.

Peskov, "NATO, bize karşı tehdit oluşturma rolünü sürdürüyor. Bunu böyle görüyoruz. Buna karşı gerekli önlemler alınıyor." bölgede kullanıldı.

Söz konusu ittifakın onlarca yıl Rusya sınırlarına doğru altyapısını çektiğini dile getiren Peskov, NATO'nun Amerika Birleşik Devletleri (ABD) tarafından yönetildiğini ve "çatışma aracı" olduğunu dile getirdi.

Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valeriy Zalujnıy'ın görevden alınmasıyla ilgili iddialara değinen Peskov, bununla ilgili durumu takip işlemleri aktardı.

Peskov, "Kiev yönetiminin çok sorunu var.​​​​​​Başarısız olan karşı saldırı ve cephe sorunları, yönetim üyeleri arasında yer alanlerdeki artış yolu. Bu dağılımlar, özel askeri operasyon başarıyla devam edecek." diye konuştu.

Sözcü Peskov, geçen hafta Belgorod bölgesinde 74 kişi dahil 65 Ukraynalı esirin bulunduğu Rus uçağının vurulması olayıyla ilgili soruşturma sürecinin devam ettiğini kaydetti.

DMM, İsveç'in NATO kararıyla ilgili iddialarını yalanladı

 

Türkiye'nin İsveç ile ilgili NATO kararı ABD'ye iletildi

 

Rusya Devlet Başkanı Putin'in, yeniden aday olacağı kesinleşti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)