BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNATO: Putin’in vazgeçtiğini düşünmüyoruz!----

NATO: Putin’in vazgeçtiğini düşünmüyoruz!

NATO: Putin’in vazgeçtiğini düşünmüyoruz!
06 Nisan 2022 - 17:08 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna’nın tamamını kontrol etmeyi hedeflediğini belirten NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rus liderin bundan vazgeçtiğine dair bir belirti görmediklerini ifade etti.


NATO Dışişleri Bakanları Toplantıları öncesi basın açıklaması yapan Stoltenberg, “Putin'in amacı, Donbass'ın tamamını kontrol etmeye çalışmak ve Donbass ile Rusya arasında bir kara köprüsü kurmaktır. Başkan Putin'in tüm Ukrayna'yı kontrol etme arzusundan vazgeçtiğine dair hiçbir belirti görmedik. Bu yüzden hazırlıklı olmamız gerekiyor. Bu uzun bir süre devam edebilir” ifadelerini kullandı.

Stoltenberg, savaşa kritik bir aşamaya gelindiğini belirterek, “Rusya'nın ikmal yapmak, yeniden silahlandırmak için güçlerini kuzeyden çıkardığını ve doğuya büyük bir taarruz düzenlemek için hazırlık yaptığını görüyoruz” dedi.

BUÇA'DAKİ SİVİL KATLİAMI

Stoltenberg, Buça ve Ukrayna’nın diğer kentlerinde yaşanan sivil ölümlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Ukrayna'daki acımasız savaşı ele alacağız ve hepimiz Buça'da ve Ukrayna'nın diğer yerlerindeki vahşeti gördük. Bu, Rusya Devlet Başkanı Putin'in savaşının gerçek doğasını ortaya koyuyor. Sivillerin hedef alınması ve öldürülmesi bir savaş suçudur. Bu nedenle NATO müttefikleri, tüm gerçeklerin ortaya çıkarılması, soruşturulması ve sorumluların cezalandırılması için uluslararası çabaları desteklemektedir” dedi.

Çekya'nın gönderdiği tankların ardından Ukrayna'dan sürpriz hamle!

 

Merkel, Ukrayna’nın NATO’ya alınmama kararını savundu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)