BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporNaim Süleymanoğlu ameliyattan çıktı----

Naim Süleymanoğlu ameliyattan çıktı

Naim Süleymanoğlu ameliyattan çıktı
06 Ekim 2017 - 18:03 www.finansgundem.com

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski halterci Naim Süleymanoğlu ameliyattan çıktı. Durumu çok iyi

Acil karaciğer nakli bekleyen efsane halterci için aranan uygun donör bulundu. Süleymanoğlu’nun akrabaları ve yakın çevresinde yapılan araştırma sonucunda testleri olumlu sonuç veren bir arkadaşının donör olmasına karar verildi. Süleymanoğlu bu sabah Ataşehir Memorial Hastanesi'nde ameliyata alındı. Donörden alınan karaciğer parçası ameliyatla Naim Süleymanoğlu’na nakledildi.

DURUMU ÇOK İYİ

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski halterci Naim Süleymanoğlu ameliyattan çıktı.  Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat, "Şu an çok iyi" dedi. 

Süleymanoğlu, bu sabah Ataşehir Memorial Hastanesi'nde ameliyata alındı. Yakın bir arkadaşı olan donörden alınan karaciğer parçası ameliyatla Naim Süleymanoğlu'na nakledildi. 

Ameliyat sonrası Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat açıklama yaptı. Ekibiyle birlikte  gerçekleştirdiği ameliyatın iyi geçtiğini belirten Polat,  "Müjdeli haberimizi vermek istiyoruz; Şu an çok iyi" diye konuştu.

Polat, "Kendisi şu an iyi. Bir süre daha yoğun bakımda kalacak" ifadesini kullandı. "Bir sorun olacağını zannetmiyorum" diyen Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat, donörün de durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Süleymanoğlu, 25 Eylül'de karaciğer rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)