BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNaci Görür uyardı: 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır----

Naci Görür uyardı: 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır

Naci Görür uyardı: 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır
01 Ocak 2024 - 22:23 www.finansgundem.com

Tunceli'deki 4,2'lik sarsıntının ardından korkutan bir uyarıda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, "Bu fay 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır" dedi

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde 4,2 büyüklüğünde gerçekleşen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu. Görür, "Biliyorsunuz bu deprem en fazla korktuğumuz ve dikkat çektiğimiz Yedisu Fayı üzerinde oldu. Bu fay kırılmaya ve 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür, Tunceli'deki4,2 büyüklüğündeki depremin ardından,"Biliyorsunuz bu deprem en fazla korktuğumuz ve dikkat çektiğimiz Yedisu Fayı üzerinde oldu. Bu fay kırılmaya ve 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır. Ben bir müddettir Tunceli ve Pülümür' e dikkat çekiyordum" açıklamalarında bulundu.

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde saat 16.28'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 8,7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

NACİ GÖRÜR: BU FAY KIRILMAYA VE 7'NİN ÜZERİNDE DEPREM ÜRETMEYE HAZIR

Prof. Dr. Naci Görür, korkutan depremin ardından sosyal medya platformundan açıklamalarda bulundu. Görür, şunları söyledi:Arkadaşlar, Süleymanuşağı Pülümür'de (Tunceli) 4,2 deprem oldu. Biliyorsunuz bu deprem en fazla korktuğumuz ve dikkat çektiğimiz Yedisu Fayı üzerinde oldu. Bu fay kırılmaya ve 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır.

Ben bir müddettir Tunceli ve Pülümür' e dikkat çekiyordum. Daha bu sabah bile söyledim. Bu yöredeki yerleşim alanlarına dikkat edilmeli gereken önlemler alınmalıdır. Deprem dirençli kentler istiyoruz, sevgiyle."

GEÇEN AY CANLI YAYINDA TUNCELİ UYARISINDA BULUNMUŞTU

Görür geçen ay konuk olduğu canlı yayında 'İlk kez açıklıyorum' diyerek Tunceli ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Erzincan- Karlıova arasında bulunan fay hattının 7,4'e kadar deprem üretebileceğini söyleyen Görür, 'Tunceli tehdit altında' demişti.

Naci Görür Malatya fayını işaret etti: Stres yüklendi!

 

Naci Görür uyardı: O ilçe muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok!

 

Gümüşhane 2. kez sallandı: Naci Görür'den açıklama!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)