BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNaci Görür Malatya fayını işaret etti: Stres yüklendi!----

Naci Görür Malatya fayını işaret etti: Stres yüklendi!

Naci Görür Malatya fayını işaret etti: Stres yüklendi!
27 Aralık 2023 - 16:20 www.finansgundem.com

Malatya'da yaşanan son deprem hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, Doğanşehir ilçesinde meydana gelen depremin, bölgedeki stresin arttığının bir göstergesi olduğunu ifade etti.


6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde, AFAD verilerine göre saat 10.55’te 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından İTÜ'lü yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Malatya'daki fay hattıyla ilgili açıklamada bulundu. İşte Görür'ün açıklaması...

"BELLİ ÖLÇÜDE STRES YÜKLENMİŞTİ"

"Arkadaşlar, demin Beğre/Doğanşehir- Malatya’da, 4.4 deprem oldu. Deprem tam, Malatya Fayı'nın güney ucunda. Malatya Fayı'nın, Maraş'ta 6 Şubat'ta olan büyük depremden dolayı belli ölçüde stres ile yüklenmiş olabileceğini söylemiştik.

"STRES YÜKLENDİĞİNİ ANLIYORUZ"

Depremin yeri itibariyle yüklendiğini anlıyoruz. Ayrıntıyı öğrenmek için çalışılması lazım. Boğaziçi, depremi Küçüklü-Doğanşehir ve 4.3 olarak revize etti. Pek değişen bir şey yok. Deprem Malatya, Doğanşehir ve Sürgü faylarının kesişim bölgesinde." (Habertürk)

Japon deprem uzmanından Gemlik uyarısı

 

Malatya'da deprem!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)