BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMusul'da şiddetli sokak çatışmaları yaşanıyor----

Musul'da şiddetli sokak çatışmaları yaşanıyor

Musul'da şiddetli sokak çatışmaları yaşanıyor
12 Kasım 2016 - 16:54 www.finansgundem.com

Irak güçleri ile terör örgütü DEAŞ militanları arasında Musul'un doğusundaki Aden Mahallesi'nde şiddetli sokak çatışmaları yaşandığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığı'na bağlı Acil Müdahale Gücü'nde görevli Binbaşı Silvan Fevvaz, "Terörle Mücadele Birimi, Sabah saatlerinde Musul'un doğusundaki Aden Mahallesi'ne iki cepheden kara harekatı başlattı. Ancak büyük ölçüde bomba yüklü araç ve intihar eylemcileri kullanan örgüt militanlarının çok sert direnişiyle karşılaşıldı." dedi.

Çatışmaların devam ettiğini ve iki intihar eylemcisinin Irak güçlerine ulaşamadan öldürülerek etkisiz hale getirildiğini aktaran Fevvaz, can kayıpları ve hasara ilişkin henüz net bilgi verilemeyeceğini söyledi.

Musul'u terör örgütü DEAŞ'tan kurtarmak için 17 Ekim'de başlayan operasyon, kentin çeşitli bölgelerinde devam ediyor. Operasyona ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon da hava desteği sağlıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)