BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMustafa Reşit Akçay: Oyuncularımız kendini aştı----

Mustafa Reşit Akçay: Oyuncularımız kendini aştı

Mustafa Reşit Akçay: Oyuncularımız kendini aştı
29 Eylül 2017 - 01:05 www.finansgundem.com

Vitoria Guimaraes'i 2-1 mağlup ederek Konyaspor'un tarihindeki ilk Avrupa kupası zaferini getiren Mustafa Reşit Akçay, tarihi galibiyet sonrası konuştu

Atiker Konyaspor'un Vitoria Guimaraes'i 2-1'lik skorla geçerek Avrupa Ligi'nde aldığı ilk galibiyet sonrası basın mensuplarının karşısına geçen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, mücadele gücü yüksek bir oyun oynadıklarını söyledi.

İyi bir akşam olduğunu belirten Akçay, "Oyuncularımızın taraftarımızın katkısı ile kendilerini aşan, çok daha iyi ifade eden oyuncu anlayışı ortaya çıktı. İlk ve ikinci yarı birbirinden farklı olmadı. Müsabakanın 10 dakikalık bölümünde seyrimiz düştü ama onun dışında yüksekti" dedi.

Rakiplerinin güçlü olduğunu ve mağlup olmasının, saygısının ve gücünün kaybolmasının anlamına gelmeyeceğini ifade eden Akçay, şunları söyledi;

"Biz de saygıyı hak edecek eylem ve davranışlarda bulunduk. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Mücadele gücü yüksek bir oyun oynadık. Camiamız ve ülkemiz için iyi bir oyun oldu. Umarım bunların devamını sürdürebiliriz."

Gruptan çıkmak için 7 veya 8 puan almaları gerektiğini ve bunu kovalayacaklarını da ifade eden Akçay, taraftarlara da teşekkür ederek, "Taraftar çok önemli. Bu akşam da bize çok yararlı oldular ve yardım ettiler. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

"BAŞARAMADIK"

Vitoria Guimaraes Teknik Direktörü Pedro Martins ise düzenlediği basın toplantısında "İlk yarıya iyi başlamadık. 20 dakika boyunca performans gösteremedik. İkinci yarıda mücadele ettik, oyunu dengeledik, yine de başaramadık. Konyaspor'u tebrik ediyoruz" dedi. Martins, tribünlerdeki atmosferi de çok beğendiğini ve taraftarın kendilerini iyi karşıladığını söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)