BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMustafa Koç hangi riske dikkat çekti----

Mustafa Koç hangi riske dikkat çekti

Mustafa Koç hangi riske dikkat çekti
25 Eylül 2014 - 11:58 www.finansgundem.com

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, tüm dünyada jeopolitik risklerin arttığı bir dönemden geçildiğini söyledi

Koç Topluluğu’nun 2003 yılından bu yana düzenlediği Anadolu Buluşmaları’nın 23’ncüsü, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Koç Holding CEO’su Turgay Durak ve Koç Holding Grup Başkanları’nın katılımıyla İzmir’de yapıldı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, “Koç Topluluğu, geçmişte olduğu gibi gelecekte de, ülkemize olan inancıyla, katma değer yaratmaya, yatırım yapmaya, istihdam sağlamaya ve gücümüzü aldığımız ülkemizin daha da güçlenmesi için her konuda takipçi olmaya devam edecektir. Sonuçlara odaklanıp hep daha iyiye doğru yürümeyi, yatırım yapmayı ve çok çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

JEOPOLİTİK RİSKLERİN YÜKSELDİĞİ BİR DÖNEMDEYİZ

Toplantının açılış konulmasını yapan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Türkiye’nin iki kıtayı birleştiren inanılmaz fırsatlarla dolu bir coğrafyada yer aldığını vurgularken, bölgenin uzun vadeli bir değişim ve dönüşüm sürecinde olduğuna dikkat çekti.

Mustafa V. Koç, “Yakın coğrafyamızda yaşananlar gösteriyor ki, ‘barış, demokrasi, insan hakları ve kalkınmadan’ biri olmadan diğeri olmuyor” diye konuştu. Koç, "Tüm dünyada jeo-politik risklerin yükseldiği bir dönemden geçiyoruz" dedi.

“İKİ YILDA TOPLAM 11,3 MİLYAR TL’LİK YATIRIMA İMZA ATTIK”

‘‘Koç Topluluğu, Kurucumuz Merhum Vehbi Koç’un düsturu ile her zaman öncelikle ülkemizin kalkınması için çalışmayı ilke edinmiştir ve ne mutlu ki, Kurucumuzun hayallerinin de ötesinde bir başarı yakalamıştır’’ diyen Mustafa V. Koç, her zaman olduğu gibi hep daha iyiye doğru yürümeyi, yatırım yapmayı ve çok çalışmayı sürdüreceklerini vurguladı. Koç Topluluğu’nun tarihinin en büyük organik yatırım döneminden geçmekte olduğunu dile getiren Mustafa V. Koç, “Topluluğumuz geçtiğimiz iki yılda toplam 11,3 milyar TL yatırıma imza atmıştır. 2014 yılının ilk yarısında gerçekleşen kombine yatırımlarımız bir önceki yıla göre yüzde 8 artarak 2,8 milyar TL olmuştur” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)