BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMustafa Koç bugün uğurlanacak!----

Mustafa Koç bugün uğurlanacak!

Mustafa Koç bugün uğurlanacak!
24 Ocak 2016 - 07:34 www.finansgundem.com

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor

21 Ocak Perşembe günü, evinde spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 56 yaşındaki Mustafa Koç, son yolculuğuna uğurlanıyor.

İLK TÖREN KOÇ HOLDİNG'DE YAPILDI

Koç için ilk tören Koç Holding'de gerçekleşti. Koç Holding'deki ilk tören yarım saat sürdü. Mustafa Koç'un törene beyaz bir cenaze arabasıyla getirildiği görüldü. 

Yaklaşık yarım saat süren tören sonrasında Koç'un cenazesi  Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'ne doğru yola çıktı.

100 METRELİK ÇELENK KUYRUĞU

Cenaze töreninin düzenleneceği camide iki kollu 100 metrelik çiçek ve hayır kurumlarına bağış yapanların isimlerinin yer aldığı çelenkler dikkat çekti.

Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. 

Koç'un cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek. Koç'un cenaze töreni nedeniyle saat 10.00-15.00'te İstanbul'daki bazı yollar trafiğe kapatılacak.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)