BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMustafa Akıncı'dan füze açıklaması----

Mustafa Akıncı'dan füze açıklaması

Mustafa Akıncı'dan füze açıklaması
03 Temmuz 2019 - 15:43 www.finansgundem.com

Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Suriye'ye ait S-200 füzesinin Taşkent köyü bölgesine düşmesiyle ilgili, "Bereket versin ki bir yerleşim alanına düşmedi. Eğer düşseydi bunun sonuçları çok daha ağır olacaktı" dedi.

Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Akıncı: Füze yerleşim yerlerine düşsseydi sonuçları ağır olacaktı

Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Suriye'ye ait S-200 füzesinin Taşkent köyü bölgesine düşmesiyle ilgili,  "Bereket versin ki bir yerleşim alanına düşmedi. Eğer düşseydi bunun sonuçları çok daha ağır olacaktı" dedi. 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) mezuniyet törenine katılan Akıncı, gençlere seslendi. Atatürk’ün 'Yurtta Barış Dünyada Barış' ilkesini hatırlatan Cumhurbaşkanı Akıncı, "Bu nedenle, gittiğiniz her yerde dünya barışına, bulunduğunuz ülkenin iç barışına ve huzuruna, demokrasisine, insan haklarına yapabileceğiniz her türlü katkıyı yapınız" dedi. 

"Geçtiğimiz gece Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti topraklarına tarafı olmadığımız bölgedeki bir savaşın sonucu olarak bir füze düştü" diye hatırlatma yapan Akıncı şöyle devam etti:

"Bereket versin ki bir yerleşim alanına düşmedi. Eğer düşseydi bunun sonuçları çok daha ağır olacaktı. Ama bu bize bir şeyi hatırlattı, yanı başımızda acımasız bir savaş yıllardır sürüp gidiyor. Bu bizim tarlalarımıza düşen füze, masum çocukların, ailelerin, masum kadınların başına her gün düşüyor, her saat düşüyor. Dünyanın neresinde olursa olsun savaşların yaşanmasını istemiyoruz. Biz hem yurdumuzda hem dünyamızda barış istiyoruz, istikrar istiyoruz, huzur istiyoruz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)