BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMüslüm Baba'yı kaybettik----

Müslüm Baba'yı kaybettik

Müslüm Baba'yı kaybettik
03 Mart 2013 - 11:32 www.finansgundem.com

Dört aydır yoğun bakımda tedavi gören ünlü sanatçı Müslüm Gürses, 60 yaşında hayatını kaybetti

Kötü haberi doktorları verdi. Dört aydır İstanbul'da özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Gürses, hayatını kaybetti.
Kardiyoloji Uzmanı Doktor Deniz Şener acı haberi böyle duyurdu:
Müslüm Baba'yı maalesef kaybettik. Ailesinin dostlarının tüm sevenlerinin hepimizin başı sağ olsun. Zor bir süreçti. Bu sabah tansiyonu düştü. Kalp durması gelişti. Yapılan müdahalelere rağmen maalesef sabah saatlerinde kaybettik.
Muhterem Hanım'a başsağlığı dileklerimizi iletmek için kendisini bekledik. Ona başsağlığı dileği ilettikten sonra da size bu açıklamayı yapıyoruz.
Söyleyecek bir şey yok. Allah sevenlerine sabır versin. Hepimizin başı sağ olsun.
Sabah saat 08:30 gibi problem başladı, müdahaleler başladı. Yaklaşık bir saat kadar önce de kaybettik.
CENAZE YARIN
Sanatçı Müslüm Gürses'in cenazesinin yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi. Sanatçının Menajeri Nevzat Takmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gürses için ilk törenin yarın saat 10.00'da Cemal Reşit Rey Konser salonunda yapılacağını söyledi. Takmaz, öğle vakti Teşvikiye Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından cenazenin Zincirlikuyu aile mezarlığında toprağa verileceğini bildirdi.
BAŞBAKAN ERDOĞAN : BÜYÜK BİR SANATÇIYDI
Başbakan Erdoğan Müslüm Gürses’in vefat haberini Balıkesir’de öğrendi. Sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı kahvaltılı toplantı sonrası bir konuşma yapan Erdoğan, “Müslüm Gürses büyük sanatçıydı, Allah rahmet etsin” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)