BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMuslera'ya bir talip daha----

Muslera'ya bir talip daha

Muslera'ya bir talip daha
29 Mart 2013 - 11:51 www.finansgundem.com

İngiliz ekibi, sezon sonunda 17 milyon Euro’luk bir teklifle sarı kırmızılı kulübün kapısını çalacak

Şampiyonlar ligi’nde çeyrek finale kalan G.Saray’ın başarısı futbolcularını vitrine çıkardı. Temsilcimizin bu sezon Avrupa’da oynadığı her maçta ünlü kulüplerin scout’ları yerini alırken, transfer kulislerinde flaş bir gelişme yaşandı. İngiliz devi Liverpool, Fernando Muslera’ya talip oldu. Kırmızılar’ın Uruguaylı kaleci için Mayıs ayında G.Saray’ın kapısını çalacağı ortaya çıktı.
Öyle ki, sarı kırmızılı kulübün de Liverpool’un bu ilgisinden menajerler vasıtası ile haberdar olduğu belirlendi. Premier Lig ekibinin 26 yaşındaki kaleci için belirlediği rakam ise tam 17 milyon Euro…
G.Saray ise 6 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli ve Cana karşılığında Lazio’dan transfer ettiği Muslerai için kapıyı 20 milyon Euro’dan açıyor.
CİMBOM 20 MİLYON İSTİYOR
G.SARAY’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, bu akşam İstanbul’da olacak. Uruguaylı kaleci Şili ile oynanan maçın ardından yola çıkarken bu akşam yapılan antrenama çıkıp yarınki İstanbul BŞB maçında kalesini koruyacak.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)