BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMuslera için çılgın teklif!----

Muslera için çılgın teklif!

Muslera için çılgın teklif!
14 Ağustos 2015 - 09:49 www.finansgundem.com

Manchester United Kulübü'nün, Galatasaray kalecisi Fernando Muslera için gözden çıkardığı para dudak uçuklattı

İngiliz basını, Manchester United Kulübü'nün, Galatasaray kalecisi Fernando Muslera için 25 milyon Sterlin'i gözden çıkardığını yazdı. Galatasaray'ın transfer listesindeki Eskişehirsporlu Boffin ise Fenerbahçe maçının kadrosuna alınmadı.

Manchester United'da göreve geldiğinden beri 250 milyon Sterlin'lik transfer yapan teknik direktör Louis van Gaal’in, iki oyuncu daha istediği İngiliz basınında yer aldı. David de Gea’yı Real Madrid’e satmaya hazırlanan ManU, kaleye Sergio Romero’nun yanına bir isim daha almayı planlıyor.

İngiliz basınına göre De Gea’nın Real Madrid’e gitmesi durumunda Kırmızı Şeytanlar’ın kaleci adaylarında ilk sırada Galatasaray’ın Urugaylı yıldızı Muslera yer alıyor. Van Gaal’in onay verdiği Muslera için 25 milyon Sterlin'in gözden çıkarıldığı ileri sürüldü. ManU’nun savunmaya da Valencia takımından Otamendi’yi almak istediği iddia edildi.

BOFFIN KADROYA ALINMADI

Bu arada Galatasaray yönetiminin Fernando Muslera'ya alternatif olarak düşündüğü Eskişehirspor kalecisi Ruud Boffin'de de sürpriz bir gelişme yaşandı. Kırmızı siyahlıların teknik direktörü Michael Skibbe, herhangi bir sakatlığı ya da cezası olmamasına karşın Boffin'i bugün oynanacak Fenerbahçe maçının kadrosuna almadı.

MENAJERDEN İLGİNÇ SÖZLER

Boffin'in menajeri Gunther Thibault, oyuncusunun transferi konusunda, "Boffin, Galatasaray’da oynamaktan gurur duyacağını söylüyor ve çok istekli. İkinci kaleci olarak alınmak isteniyor ama onun yatarak para kazanmaya niyeti yok. Birinci kaleci olmak ve Avrupa’da kendini kanıtlamak istiyor. Buna da yapabileceği en iyi kulüp Galatasaray” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)