BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMusk'ın serveti erimeye devam ediyor----

Musk'ın serveti erimeye devam ediyor

Musk'ın serveti erimeye devam ediyor
21 Aralık 2022 - 10:12 www.finansgundem.com

Tesla hisselerinin dün ekimden bu yana görülen en hızlı düşüşü yaşamalarının ardından Elon Musk'ın serveti 7,7 milyar dolar daha düşerek 2 yılın en düşük seviyesine indi.

Tesla hisseleri dün yüzde 8 düşerek son 52 haftanın en düşük seviyesine ulaşırken günü hisse başına 138 dolardan kapattı. CEO Elon Musk bu durumun makroekonomik faktörlerden kaynaklandığını ileri sürdü.

Tesla’nın piyasa değeri de yüzde 8 düşüşle 435 milyar dolara indi. Bu seviye, CEO Elon Musk’ın sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara devraldığı ekim ayı sonundaki değerden yüzde 60 daha düşük.

Tesla hisselerinin dün ekimden bu yana görülen en hızlı düşüşü yaşamalarının ardından Elon Musk'ın serveti 7,7 milyar dolar daha düştü.

Dünyanın en zengini ünvanını 13 Aralık'ta Bernard Arnault'a kaptıran Elon Musk'ın bu yıl uğradığı kayıp, 2021 yılındaki kazancını aşarak 122,6 milyar dolara ulaştı.

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre Elon Musk'ın net serveti 2 yılın en düşük seviyesi olan 147,7 milyar dolara indi.

Elon Musk bu kez Pentagon'u ifşa etti

 

Elon Musk: Yerime geçecek kadar aptal birini bulunca istifa edeceğim

 

Elon Musk, ABD hükümetini ifşa etti

 

Elon Musk, Twitter'a yeni CEO arıyor

 

Elon Musk yenilgiyi kabul etmedi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)