BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMurat Ülker imzayı böyle attı!----

Murat Ülker imzayı böyle attı!

Murat Ülker imzayı böyle attı!
06 Mayıs 2015 - 12:29 www.finansgundem.com

Halka arzına bir gün kala Fransızlara satılan Ak Gıda'nın imzaları da twitter'ın canlı yayın platformu Periscope’ta atıldı

Ülker’i de bünyesinde bulunduran Yıldız Holding’in halka arz sürecindeki şirketlerinden Ak Gıda’nın çoğunluk hisseleri Fransız Lactalis Group’a satıldı.

Bir gün sonrasında halka arzı için talep toplamaya başlanması beklenen şirketin satışı piyasalarda büyük yankı buldu. Aslında Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, geçtiğimiz hafta isim kullanmadan satış ile ilgili ipucu  vermişti. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü işadamı twitter hesabından yönetim kurulu toplantısından bir kare paylaşarak,  "Gözde yönetim kurulundayız. Artık bazı iştiraklerimiz satışa hazır hale geldi" tweetini paylaşmıştı.

Ve merakla beklenen haber dün geldi. Grup bünyesindeki Ak Gıda'nın yüzde 23'ünü Fransız Lactalis Group’a sattı. Satış işlemini ise yine Ülker farkıyla twitter'ın canlı yayın platformu Periscope’ta gerçekleştirdi.

Murat Ülker ve ekibi, Yıldız Holding Mali İşler Başkanı ve Gıdadışı Yatırımlar Murahhas Azası Cem Karakaş’ın Twitter hesabından Periscope’ta canlı yayınla Lactalis şirketinin yetkililerine bağlandı. İki şirket arasında yapılan milyar dolarlık satış anlaşmasına Murat Ülker ve Lactalis yöneticileri canlı yayında imza attı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)