BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMurat Sancak'ın 125 adet korona testi aldığı ortaya çıktı----

Murat Sancak'ın 125 adet korona testi aldığı ortaya çıktı

Murat Sancak'ın 125 adet korona testi aldığı ortaya çıktı
27 Mart 2020 - 21:14 www.finansgundem.com

Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak'ın koronavirüs test kitlerini bizzat kullandığı video sosyal medyada tepki çekti. Fahrettin Koca ise söz konusu görüntülere ilişkin "Kabul ettiğimiz bir durum değil. Yapılması gereken yapılacak" dedi

Türkiye'de koronavirüse ilişkin yeterli test yapılıp yapılmadığı tartışmaları sürerken, sosyal medyada yayılan bir video büyük tepkilere neden oldu.

Sancak grubunun sahibi Ethem Sancak’ın yeğeni ve MT Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak’ın koronavirüs test kitlerini bizzat kullandığı video sosyal medyada bir çok kişi tarafından paylaşıldı ve tepki çekti.

Sosyal medyada paylaşılan videoda Cumhurbaşkanlığı forslu yüzük taktığı anlaşılan Murat Sancak’ın ev ortamında tanı kiti kullandığı görülüyor. Murat Sancak görüntülerde tanı kitlerinin nasıl kullanıldığını da anlatıyor. Sosyal medyada görüntülerle ilgili “Bu kitler kişiye özel satılıyor mu?” gibi soruları gündeme getirdi. 

Fahrettin Koca: Kabul ettiğimiz bir durum değil, gereken yapılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son dönemde sağlık sektöründeki faaliyetleriyle dikkat çeken iş insanı Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak'ın yeni tip Koronavirüs için 125 test kiti almasına yönelik olarak, "Şahısların veya özel kuruluşun kendi başına dışarıdan veya içeriden kit alarak numuneleri test ediyor olması asla kabul ettiğimiz bir durum değil. Yapılması gereken yapılacak" diye konuştu.

125 test kiti alınmış

Murat Sancak görüntülerdeki kişinin kendisini olduğunu kabul ederek, “Sosyal medyada dolaşan bir videoda denediğimiz görülen ürün CCA Sağlık Hizmetleri’nden ücreti mukabili şirketimize temin edilmiştir. Aile ortamında deneme amaçlı yapılan testin videosu hiçbir amaç güdülmeden tamamen bilgim dışında paylaşılmıştır” açıklamasını yaptı. Faturada, 125 adet test alındığı ve 12 bin 125 TL ödendiği görülüyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Metin utlu31 Mart 2020 15:48

    Nediyim devlet utansın bundan millet değil.o yüzüğü parmağına takmişsa kimse dokunamaz mühür bende demektir biz garibanlar bakalım başımızın çaresine Rabbim bizleri korusun bizim gücümüz de bu Rabbime sığınmak en güvenilir yer ve makam orası biz fakirlerin caresizlerin yanı rabbimin yanıdır.