BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuğla’da terör örgütüne darbe: 4 tutuklama----

Muğla’da terör örgütüne darbe: 4 tutuklama

Muğla’da terör örgütüne darbe: 4 tutuklama
21 Kasım 2022 - 02:30 www.finansgundem.com

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, mermer ocaklarında çalışan ve PKK/KCK/YPG terör örgütü üyesi olduğu belirlenen Suriye uyruklu 6 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, mermer ocaklarında çalışan M.O. ile M.A.’nın PKK/KCK/YPG içerisinde Suriye’de geçmiş dönemde faaliyet gösterdikleri bilgisine ulaştı.

4'ü tutuklandı

İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri ile Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda M.O. ile M.A., örgüte yardım yataklık ettiği değerlendirilen A.E.E.F., M.E.M., H.O. ve A.A., gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.O., M.A., H.O. ve A.A. tutuklandı, A.E.E.F. ve M.E.M. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. (DHA)

MSB: 89 terör hedefi imha edildi

 

Altun: Terörü kaynağında yok etmeye devam edeceğiz

 

TSK'dan teröre karşı milli mühimmat

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)