BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMucizevi bir A.Ş.K. öyküsü----

Mucizevi bir A.Ş.K. öyküsü

Mucizevi bir A.Ş.K. öyküsü
12 Aralık 2014 - 13:13 www.finansgundem.com

Dünyanın ilk ve tek görme – duyma – konuşma engelli ahşap maket ustası Ali Şerafettin Köksal’dan canlı performans!

Dünyanın ilk ve tek görme – duyma ve konuşma engelli ahşap maket ustası Ali Şerafettin Köksal, 20 – 21 Aralık Cumartesi – Pazar tarihlerinde saat 14.00 – 17.00 arasında muhteşem bir canlı performansa imza atacak. Etkinlik, BAUHAUS TÜRKİYE’nin desteğiyle BAUHAUS BAKIRKÖY mağazasında yapılacak.

Yaptığı kale, cami, transatlantik maketleriyle görenleri  şaşkınlığa uğratan GÖZDER (Görme Özürlüler Derneği) üyesi Ali Şerafettin Köksal, sadece ailesinin bildiği dokunmaya dayalı özel bir dille iletişim kurabiliyor. Kullandığı tüm ahşap parçalarını kendine ait atölyede testere ile keserek hazırlıyor.
Bakırköy Belediyesi, GÖZDER (Görme Özürlüler Derneği) ve BAUHAUS BAKIRKÖY ortaklığıyla düzenlenen etkinliğin sunuculuğunu Bensu Kaya yapacak.  
Sürprizlerle dolu etkinliğe herkes davetli. (Etkinlik için her iki gün saat 13.30’da Bakırköy meydanından  Bakırköy Belediyesi tarafından ücretsiz servis kaldırılıyor.  Dönüşte yine aynı yere saat 17.30’da bir araç var.)
TARİH: 20 – 21 ARALIK CUMARTESİ –PAZAR
SAAT: 14.00 – 17.00
YER: BAUHAUS BAKIRKÖY
Marmara Forum AVM
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)