BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuammer Güler oğlunu ziyaret etti----

Muammer Güler oğlunu ziyaret etti

Muammer Güler oğlunu ziyaret etti
01 Ocak 2014 - 17:10 www.finansgundem.com

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, derin operasyonda tutuklanan oğlu Barış Güler'i Metris cezaevinde ziyaret etti

İki bakan oğlunun da aralarında bulunduğu derin operasyon tutuklularının tutulduğu Metris Cezaevi, 2014'ün ilk gününde ziyaretçi bakımından hareketliydi. 
İlk olarak saat 12.00 sıralarında, lüks bir otomobil ve minibüsle, kadın ve erkeklerden oluşan kalabalık ziyaretçi grubu cezaevine girdi. Basın mensuplarının görüntü almasının önüne geçmek için her iki araç da, cezaevi lojmanlarının olduğu kısımdan içeri alındı. Yaklaşık iki saat içeride kalan iki araçtaki kalabalık ziyaretçi grubu, yine lojmanların bulunduğu taraftan dışarı çıktı.

1 SAAT KALDI
Cezaevinin ana kapsından saat 14.00 sıralarında bir otomobil daha giriş yaptı. Bu araç diğerlerinden farklı olarak, yüksek demir kapının bulunduğu sadece cezaevi araçlarının girdiği bölümden içeri alındı. Bu siyah araçtaki kişinin oğlu Barış Güler'i ziyarete gelen Eski Bakan Muammer Güler olduğu öğrenildi. Aracı içeri kadar alındığı için basın mensupları tarafından görüntülenemeyen Muammer Güler, 1 saat kaldıktan sonra cezaevinden ayrıldı.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tüyü Bitmemiş Yetim Hakkı Yiyenler01 Ocak 2014 23:29

    Oğlunun Gökkafeste ki Çelik Kasaların, Dolarların,Euroların çıktığı dairenin kirası 60 BİN TL olduğu doğru mu Muhammer Güler? Eğer doğruysa oğlun bu kirayı nasıl ödüyordu? Ayda 60 BİN TL kazandığı bir işi var mıydı? Eğer bir işi yoksa bu kira kim tarafından nasıl ödeniyordu?

  • emekli01 Ocak 2014 20:21

    nasıl yapsın,kimsenin yüzüne bakacak hali mi kaldı?

  • vatandas01 Ocak 2014 18:16

    eger Adam gibi siyasetci olsa ardindan Samimi aciklama yapardi.. buunlari Türkiye`de beklemek maalesef zor...